Носете яка от изкуствен косъм на зимната си сватба

Еко булка

Носете яка от изкуствен косъм на зимната си сватба

Искрено ви съчувстваме, ако сте решили сватбата ви да бъде през зимата. Не ни разбирайте погрешно – идеята страшно много ни допада, но на вас самите ще ви писне да чувате отвсякъде, че това не е сватбен сезон. А намирането на подходящите аксесоари може да ви коства време и доста нерви.

 

Най-практичното допълнение към булчинската рокля е пухената яка. Тя не само стои добре, а и ще ви накара да забравите за студа в сватбения ден. Все повече хора обаче се замислят дали да носят яка от естествен косъм. Зад пухкавото елече стои жестокото убийство на животно, което просто е имало красива козина.

 

Добрата новина е, че вече има дизайнери, предлагащи модерни алтернативи на естествената кожа. Техните колекции са насочени и към булките, които искат да им е топло, докато стигнат от обредния дом до ресторанта.

 

Съвременните прогресивно мислещи компании заменят животинската кожа в дрехите с неин изкуствен аналог. Благодарение на тях жените, които държат на принципите си, свързани с отношението към животните, вече могат да бъдат спокойни, дори ако сватбата им е през зимата.

 

Дизайнерите осигуряват стилно решение за всяка булка. Яки с инкрустирани кристали или закачливи сатенени панделки, украсяващи наметало, шал или елек – това са някои от решенията, които предлагат зимните колекции.

 

Освен това, красотата е придружена от усещане за спокойствие, че нито едно животно не е било наранено заради вашия сватбен тоалет.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay