Няколко тенденции, които модерните и стилни момичета следват

Няколко тенденции, които модерните и стилни момичета следват
Индустрията за красота преминава през някои промени. Има добри новини: модата става все по-проста и по-естествена. Вече не трябва да имаме идеални вежди, нито изкуствени мигли, нито пък да изсушаваме лака за нокти под UV-светлина. Но светът на модата все още има много неща, с които да ни изненада:
1. Няма перфектна форма за вежди

Няколко тенденции, които модерните и стилни момичета следват
Тази година естествените вежди са на мода (по отношение на цвят, дължина и форма). Но те трябва да бъдат оформени и чисти. Можете да използвате специален гел за вежди, за да фиксирате косъмчетата във формата, която ви харесва.
2. Лилав цвят на косата
Необичайна, ярка, есктравагантна, като на кукла- всичко това описва лилавата коса. Доскоро този цвят на косата изненадваше много хора, но в момента определено е хит дори сред известните личности. Голямото предимство на този цвят на косата е, че всички нюанси на лилаво изглеждат чудесно, независимо от дължината или формата на косата.
3. Контуриране на лицето с руж
Гримьорите използват техника за контуриране на лицето с руж. Техниката е доста лесна. Трябват ви различни нюанси руж. Използва се един цвят в основата, върху скулите и отгоре с пухкава четка се нанася втори слой. Преходът е много деликатен и едва забележим.
4. Татуирани лунички
Няколко тенденции, които модерните и стилни момичета следват
Хората, които имат лунички от раждането си, често се гордеят с тях и не ги крият. А тези, които нямат, а искат да имат, търсят начини да добавят лунички към лицата си. Някои хора използват само грим, а други отиват още по-далеч - правят си татуировки. 
5. Пиърсинг на пръстите
Няколко тенденции, които модерните и стилни момичета следват
Най-необичайният начин да носите диамант е да го поставите в пръста си. Самата процедура не отнема повече от няколко минути. Специалист прави малък разрез и поставя вътрешна титанова плочка. Камъкът се прикрепя към тази плочка. 
6. Къс бретон
Късите и драматични, ретро, стил Одри Хепбърн бретони са доста модерни в момента. Тези бретончета не изискват никакви специални умения за оформяне, те изглеждат добре за дълго време и помагат на жената да изглежда няколко години по-млада.
7. Татуировки, прикриващи стриите
Стриите са проблем, с който много жени се сблъскват. Някои жени се примиряват с тях, други търсят начини да ги скрият. Има нов метод за заличаване на стриите в Бразилия. Запълват се линиите с цвят, наподобяващ цвета на кожата и по този начин стриите стават по-невидими.
8. Сребриста коса
Вече побелялата коса не е нещо лошо, а хората дори сами си боядисват косата в сив цвят. Този студен цвят е много модерен в момента.
9. Пластична операция на пъпа
Друга нова тенденция е да се прави пластична операция на пъпа, за да има перфектна форма. Оказва се, че има перфектна форма на пъпа - вертикален овал. В пластичната хирургия има специална процедура наречена umbilicoplasty (промяна на формата на пъпа) и тя става все по-популярна.
10. Естествени мигли
Най-накрая започва да се цени естественото. Изкуствените мигли вече не са на мода. Рициново масло, масло от гроздови семена и алое вера са продуктите, от които се нуждаете. Процедурата, наречена кератинов лифтинг, става все по-популярна, при нея миглите се извиват и оцветяват по естествен начин.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay