ТЕСТ: Кой неонов цвят на косата е най-подходящ за вашата визия?

Има фактори, с които задължително трябва да се съобразите!

ТЕСТ: Кой неонов цвят на косата е най-подходящ за вашата визия?

Ако искате да промените цвета на косата си и решите да се боядисате в пастелен или неонов цвят, може би трябва да вземете предвид някои ключови фактори. Едни от тях са цветът на кожата и на очите.

Те определят до голяма степен какъв нюанс на косата ще ви подхода най-много. Предлагаме ви един бърз наръчник за определяне на най-успешната за вас комбинация:

Бледа кожа
Тя невинаги изглежда добре в съчетание с неонови цветове. Ако все пак искате точно такива, най-добре изберете розовото. Можете също така да заложите на пастелно синьо и сиви нюанси, които ще изглеждат съблазнително на фона на бледата ви кожа.

Мургава кожа

ТЕСТ: Кой неонов цвят на косата е най-подходящ за вашата визия?

Грешката, която не бива да допускате, е да добавяте тъмни цветове към мургавата кожа. Тя изглежда най-добре с цветен пастелен цвят, както и с неоново розово, оранжево или синьо. Важното е да запазите контраста между кожата и косата си.

Тъмна кожа
Неоновите и пастелните отблясъци са в перфектно съчетание с вашата кожа. Неоновото оранжево придава идеална динамика на по-тъмните тонове на кожата. Пастелното розово също е подходящо.

Кафяви очи
Тъмните неонови цветове ще акцентират по най-добрия начин кафявия цвят на очите ви. Те ще изглеждат най-добре с дълбоки зелени или розови отблясъци, подобни на емералд и аметист.

Зелени очи

ТЕСТ: Кой неонов цвят на косата е най-подходящ за вашата визия?

Неоновите цветове, които сте избрали, ще изглеждат страхотно, стига да се съчетават добре с цвета на кожата ви. Пастелното розово е изключително подходящо за вас.

Сини очи
Заложете на контраста и изберете неоново оранжево или пастелно синьо. Можете да се спрете и на пастелното розово.

За още полезни съвети за невероятен външен вид, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay