Тези бюти влогъри карат стареенето да изглежда блестящо

Тези бюти влогъри карат стареенето да изглежда блестящо

Когато станете на определена възраст, стандартните клипове за красота в YouTube няма да бъдат във ваш стил. Вие вече сте достатъчно далеч в живота, че знаете какво работи добре за вас, а това не включва дебели блестящи линии или интензивно опушени очи - оставяте това на децата си. Но повярвайте ни, това не означава, че не можете да стареете с блясък. Намерихме шепа зрели професионалисти в красотата, които карат по-младите влогъри да се срамуват. Тези зашеметяващи жени имат дългогодишен опит в изучаването на техниките за грижа за кожата и усъвършенстване на методите за прилагане на грим, така че може да сте сигурни, че има какво да научите, дори да сте на средна възраст.

MsGoldGirl

 

Можете да разберете, че Марни има чувство за хумор, според заглавието на нейния канал. Въпреки, че тя може да е открила грима по-късно в живота, тази майка на 40 дава фантастични съвети за прилагане, техники за избор на сенки и др.

SugarPuffAndFluff

 

Докато провисналите клепачи могат да бъдат предизвикателство за красотата на много жени, Ниша използва нейните, за да помогне на другите. Много от нейните уроци се въртят около техники за нанасяне на сенки. Въпреки че първоначално може да изглежда драматично, тя комбинира и нанася сенките по такъв начин, че красотата бива подчертана.

TheHipChickOnline

 

Тази майка над 40, има много видео уроци, които се базират на нейната коса. Тя демонстрира техники за изпозлване на кръгла четка, създаване на небрежни вълни и къдрици.

Melissa55

 

Ако всички изглеждаме толкова добре на тази възраст, светът щеще да е по-добро място. Можете да гледате нейните видеоклипове, за да научите тайните й за грижа за кожата.


HotAndFlashy

Ако погледнете Анджи, никога няма да кажете, че е над 50. Подобно на останалите влогъри, и тя има много техники за прикриване на несъвършенствата, причинени от годините. В най-популярното си видео, тя използва лепило за мигли и фиба за коса, за да създаде илюзия за стегнати клепачи.



Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay