Турнето на Рики Мартин е музика, душа, секс и... Армани

Джорджо Армани шие за турнето на Рики Мартин

Джорджо Армани ще направи колекция от облекла и костюми за турнето на Рики Мартин "Musica + Alma + Sexo", научаваме от contactmusic.

Музикантът, който наскоро стана баща на две момченца, ще започне турнето си на 25 март от Пуерто Рико, като заедно със съпровождащите го певци, танцьори и бенд ще бъдат облечени от италианския дизайнер. Марката, която е подготвил за певеца и екипа му е "Emporio Armani".

Джорджо е направил черни кожени якета за пънк-тематичното начало, костюми с дизайн препратка към 20-те години на миналия век, тъмносини десени и такива с бяло райе, както и сетове в бяло за бразилския финал.

Дизайнерът изяви вълнението си от партньорството с музиканта. Пред WWD той сподели:

"Рики олицетворява съвременния мъж с необикновения си талант. Миналото лято той присъства на ревюто за мъжка мода на "Emporio Armani" в Милано. Взаимно се ентусиазирахме от идеята да си сътрудничим отново."

Джорджо Армани наскоро работи и върху костюмите за турнето на ексцентричната Лейди Гага, за което твърди, че бил "поласкан". Тогава той допринесе с облекла и аксесоари за представянето ѝ, което според дизайнера се подсилва от "енергията, ексцентричността и невероятният талант" на чудото от Ню Йорк.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay