Усмивка по холивудски

Избелване на зъби в домашни условия

Усмивка по холивудски

Всяка хубава усмивка е такава, когато зъбите ни изглеждат здрави и бели. Знаейки това, производителите на пасти за зъби са способни на всичко, само за да ни убедят в няколко минутен рекламен клип, че именно тази паста ще направи зъбите ни перлено искрящи и само след 7 дни ще усетим разликата и ефекта на вълшебната смес.

Истината е, че всички мечтаем за блестяща усмивка, но ако решим да се доверим само на пастата си за зъби едва ли ще постигнем желания ефект, което обаче в никакъв случай не означава, че трябва да хвърлим луди пари за процедури при зъболекар, защото можем да се подложим на такива и вкъщи.

За целта ни трябват един лимон, малко сода и памук. Лимонът се разрязва, изстисква се в една чаша, сипва се една чаена лъжичка сода и се разбърква. Памукът се потапя в разтвора, после се изважда, поставя се в устата и се притисква със зъби.Процедурата се прави 2 пъти дневно за по 10-15 минути. И ние като в рекламите ви обещаваме ефект само след една седмица. Няма да ви лъжем обаче и ще ви предупредим, че е възможно да усетите леко лош вкус в устата, но пък в огледалото ще виждате холивудската си усмивка.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay