Цветът на червилото, който избирате най-често, разкрива много за вас

Цветът на червилото, който избирате най-често, разкрива много за вас

Може да ви звучи странно, но козметичната ви чантичка, пълна с гримове, може да разкрие много за вас. Когато слагаме грим, ние изразяваме себе си чрез цветовете. Различните нюанси и тонове имат различно значение, като червеното обикновено показва страст, а оранжевото представлява бодрост.

Оранжево

Имате голямо чувство за хумор и обикновено прекарвате свободното си време около приятели или срещате нови хора. Вие сте социална пеперуда с естествено игрив характер, който винаги привлича вниманието на хората към вас, когато сте навън. Хората ви обичат, заради вашите шеги и позитивност.

Червено

Вие сте смели и безстрашни, когато сте изправени пред нови предизвикателства. Едно от най-важните неща за вас е да преследвате мечтите си и да работите усилено, за да постигнете целите си. Също така харесвате прости, класически неща, каквото е и червеното червило.

Розово

Вие сте лидерът в групата си приятели. Когато някой има някакъв проблем, той ще се обърне към вас за утеха и разбиране. Вие сте много любящи и състрадателни, понякога до степен, че сте прекалено емоционални. Въпреки това, хората ви ценят, заради вашата чувствителност.

Телесно

Вие се наслаждавате на простите неща в живота и се опитвате да правите повече с по-малко. Това, което най-много цените, е честността и не се преструвате, дори когато общувате с непознати. Вашите приятели ви обичат, защото сте земна личност, както и заради способността ви да се отпуснете и да бъдете истински.

Кафяво

За вас семейството винаги е на първо място. Колкото повече време прекарвате със семейството си, толкова по-щастливи сте. Вие сте голям фен на традициите и се наслаждавате на добрите спомени, когато погледнете назад. Може да сте и фенове на стари филми, музика и мода.

Лилаво

След като веднъж разберете какво искате, нищо не може да ви спре. Някои може да кажат, че сте упорити, но просто сте много решителни. Вие сте естествено роден лидер и имате силна воля, която кара хората да ви слушат и да ви следват. Вие се наслаждавате на конкуренцията и не се задоволявате с нещо по-малко от победа.

Черно

Не ви пука какво казва някой за вас. Вие живеете за себе си и се стремите да бъдете възможно най-независими. Правилата са създадени, за да бъдат нарушавани и вие обичате да се бунтувате. Вие имате силна философска страна и винаги размишлявате по въпроси, свързани с живота.

Ярки цветове

Вие сте артист: изключително творческа личност и уникален в очите на другите хора. Вие сте странни и весели и може би дори малко идеалистични. Хората, които обичат ярките червила са смели и големи мечтатели.

Всичко това беше просто за забавление - в края на деня всички сме уникални по свой собствен начин. Кажете ни какъв е вашият любим цвят за червило!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

5 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay