Щурата Айрис с колекция гримове MAC

Айрис Апфел има какво да покаже в света на козметиката

На 90-годишна възраст Айрис Апфел притежава една от най-ексцентричните колекции от дрехи и аксесоари в целия свят, а смелият ѝ еклектичен стил е разпознаваем за любителите на модата от всички страни. Тази щура дама определя себе си като най-възрастния тийнейджър и само няколко нейни снимки стигат, за да се доверим на твърдението ѝ. Пъстрите цветове отиват на Айрис, но нейна запазена марка остават огромните диоптрични рамки и щедрото количество масивни бижута. Последното, което винаги украсява безупречния ѝ аутфит, е яркото червило на устните.

MAC обичат да изненадват своите почитателки със серии от лимитирани гримове, вдъхновени от жени с нестандартна външност и поведение като Лейди Гага и Ники Минаж. За следващата си колаборация козметичният гигант се доверява не на поп икона, а на модна - именно на прелестната Айрис Апфел. Колекцията гримове е вдъхновена от неподражаемия ѝ стил и любов към ярките, наситени цветове, които умеят да повдигат настроенито и духа. Серията включва червила, сенки, моливи за устни, пудра и лакове за нокти, оцветени в нюанси, които носят свежия почерк на Айрис и ни провокират да опитаме с удоволствие и върху нас самите.

И ако в пъстрия свят на модата Айрис Апфел е икона, то MAC са абсолютен авторитет в царството на декоративната козметика. Продуктите им поддържат изключително ниво на качество, а в цветната палитра сякаш присъства всеки цвят, който може да ви хрумне. Блоговете, посветени на макиажа, преливат от хвалби за гримовете с марка MAC. А звезди от ранга на Лейди Гага също ги предпочитат. Експериментирайте и вие, като се осмелите да постигнете една по-екстравагантна визия с тази цветна колекция.

9 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay