Лейди Сара Чато - скромната племенница на Елизабет II, за която никой не говори

Лейди Сара Чато - скромната племенница на Елизабет II, за която никой не говори

Изглежда, че членовете на британското кралско семейство водят много публичен живот, но това не може да се каже за всички. Някои от най-близките роднини на Елизабет II почти не влизат в пресата и водят обикновен начин живот далеч от кралския двор. Една от тях е племенницата на кралицата Лейди Сара Чато.

Дъщеря на скандална принцеса

Лейди Сара Франсис Елизабет Чато е най-малката дъщеря на принцеса Маргарет. При раждането си тя седма по ред на трона, а сега е на 24-о място. Тя избягва публичността толкова много, че дори самите британци често я губят от поглед. За последен път лейди Сара бе в центъра на вниманието преди 5 години, когато произнесе трогателна реч в чест на 90-ия рожден ден на Елизабет II.

Творческа личност

Бащата на лейди Сара е професионален фотограф. От него тя наследява любовта към творчеството и завършва Колежа по изкуства. До днес тя посвещава живота си на изкуството.

Скромна жена с диаманти

Лейди Сара не присъства често на официални събития и ако излезе на публични места, се облича доста скромно. Въпреки че е наследила много скъпоценни бижута от принцеса Маргарет, тя носи само перли и лаконична диамантена брошка във формата на звезда на публични събития.

Почти като обикновена майка

Лейди Сара е омъжена за актьора Даниел Чато и има двама сина, Самюел и Артър. Въпреки аристократичните си корени, те нямат титли и живеят сравнително обикновен живот. Самата Сара е професионален художник. Нейните картини могат да се видят в лондонската галерия Редферн.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay