2021: Годишен хороскоп за ВСИЧКИ зодии

2021: Годишен хороскоп за ВСИЧКИ зодии

2020 г. беше тежка, зловеща и изненадваща година. Хороскопът за 2021 г. ни насърчава да планираме бъдещето си. Точният момент е да определим целите си.

Ретроградният Меркурий от януари 2021 г. ще бъде лека пречка по пътя и завръщане към реалността, с нови визии, по-съзнателни избори и нови преживявания.

2021 година е уникална от астрологична гледна точка, защото обявява началото на дълъг период от двадесет години, в който нашият свят ще премине през огромни промени.

Юпитер ще бъде във Водолей от 18 януари и тази астрална комбинация означава, че е точното време за по-продуктивно начало на годината във всички отношения.

Ето какво предстои за различните зодии през 2021 година:

Овен

2021 г. ще бъде добра и успешна година, която ще изненада всички, които не веднъж са подценявали Овните. 2021 г. ще се окаже година на социалните контакти, в която ще се измъкнете от изолацията, в която сте се оттеглили през изминалата година. Всички бариери ще паднат и духът ви ще бъде освободен от всички ограничения. Ще имате неограничени възможности да развиете своите лични или професионални умения.

Целият годишен хороскоп за Овен, прочетете ТУК

Телец 

Родените в Телец ще имат отлична и щастлива година от гледна точка на сантиментален, но и професионален живот. 2021 г. ще бъде белязана от промяна в тези сфери.

Февруари, април и май са най-добрите месеци за опознаване на нови места и опит за получаване на възможно най-много знания. 

Телците са влюбени в музиката и изкуството, общителни са и имат много развито чувство за хумор. Те са чувствени, романтични, но и много упорити. 

Под влиянието на Уран тази година може да настъпи несигурност и промяна в живота на Телеца.

Целият годишен хороскоп за Телец, прочетете ТУК

Близнаци 

2021 г. е щастлива година, която носи щастлив семеен живот, упорит подход към всички цели и мечти и необходимостта от професионално развитие.

Честно казано, това няма да е лека година, но ще донесе много удовлетворение на Близнаците, а август и септември са най-добрите месеци за успех във финализирането на всичко, което планирате да направите. През 2021 г. любопитството ще ви позволи да намерите възможност за кариера, която никога досега не сте обмисляли, която ще ви стимулира интелектуално.

Целият годишен хороскоп за Близнаци, прочетете ТУК

Рак

2021 г. ще бъде щастлива година за Раците и те ще могат да постигнат всички цели, които сами си поставят. За да постигнат тези цели обаче, Раците трябва да се научат как да хармонизират емоциите си и вече да не се съмняват в уменията си.

Целият годишен хороскоп за Рак, прочетете ТУК

Лъв 

За Лъвовете 2021 г. ще бъде година на нови проекти, възможности и нови хоризонти. Вашият бизнес усет ще бъде много остър и можете да се възползвате от различни предимства. Ще бъдете по-търпеливи, по-проницателни и упорити. Ще се отнасяте с много отговорност към всички задачи, както лични, така и професионални.

Целият годишен хороскоп за Лъв, прочетете ТУК

Дева

2021 г. ще бъде щастлива година за Девите, които ще успеят да продължат своите проекти и да започнат нови, като предприемат малки, но сигурни стъпки за постигане на целите си. Юпитер внася в живота ви дозата късмет за всяка ваша нужда. Изглежда, че всичко е на ваша страна, особено във финансовия ви живот, и може да възникнат някои неочаквани печалби.

Целият годишен хороскоп за Дева, прочетете ТУК

Везни

2021 е година на личностно развитие и духовна класификация. Ще продължите да бъдете популярни във вашия приятелски кръг. Ще имате много възможности в любовта, но не забравяйте да изберете разумно, преди да започнете връзка с някого. Работата и аспектите, свързани с ученето, могат да станат малко трудни по време на ретрограден Меркурий (27 септември - 18 октомври 2021 г.).

Целият годишен хороскоп за Везни, прочетете ТУК

Скорпион

Всички хора, родени под знака Скорпион, трябва да се радват. 2021 е годината на промяната за тях. Тази година ще бъде щедра, което ще им позволи да консолидират всички области на живота. Любов, работа, амбиции ... вие сте благословени с много късмет.

Целият годишен хороскоп за Скорпион, прочетете ТУК

Стрелец

2021 г. може да е година, която Стрелецът ще хареса във всички отношения, година пълна с богатство. Благодарение на Юпитер ще пътувате, а благодарение на Уран ще имате успехи в любовта. Хората, родени в тази зодия, може дори да проявят творчески талант.

Целият годишен хороскоп за Стрелец, прочетете ТУК

Козирог

2021 година изглежда е щастлива за хората, родени в знака Козирог. Те ще работят усилено и ще развият вродените си умения. Те имат впечатляващи амбиции, които ще се изпълнят през тази година.

2021 е една от малкото години в живота ви, когато ще печелите от нещата, които ви носят най-голямо удоволствие. Следователно към това трябва да насочите енергията си! Работейки усилено и задоволявайки амбициите си, ще постигнете впечатляващи резултати през 2021 г.

Целият годишен хороскоп за Козирог, прочетете ТУК

Водолей

2021 година ще бъде щастлива и пълна с приключения за родените в зодия Водолей. Ако до този момент предпочитахте спокойната атмосфера на дома си, през 2021 г. фокусът ще бъде върху пътуванията и ще трябва да се приготвите, защото ви очакват безпрецедентни приключения.

Целият годишен хороскоп за Козирог, прочетете ТУК

Риби 

2021 г. ще бъде много щастлива и динамична за хората, родени в зодия Риби, във всички сфери на живота. Тази година ще бъде пълна със събития. 

По отношение на щастливите месеци, хората, родени в знака Риби, имат всички шансове да спечелят пари през ноември и декември. Рибите също ще имат късмет през март и април.  

Целият годишен хороскоп за Козирог, прочетете ТУК 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay