2021: Годишен хороскоп за Стрелец

2021: Годишен хороскоп за Стрелец

Стрелец е деветият знак на Зодиака, започващ на 22 ноември и завършващ на 21 декември.

Стрелец е мъжки, огнен знак, който е доминиран от Юпитер. Юпитер, най-голямата планета на Слънчевата система, дава на хората, родени под този знак мъдрост, щедрост, духовност, алтруизъм и силен философски дух.

2021 година щастлива ли ще бъде за Стрелците?

2021 г. може да е година, която Стрелецът ще хареса във всички отношения, година пълна с богатство. Благодарение на Юпитер ще пътувате, а благодарение на Уран ще имате успехи в любовта. Хората, родени в тази зодия, може дори да проявят творчески талант.

Кои дни и месеци ще бъдат късметлийски за Стрелците през 2021?

Септември и октомври могат да донесат за повечето Стрелци нова посока в любовта, както и придобиване на недвижими имоти, смяна или построяване на къща.

2021 е страхотна година за Стрелец, особено в чужбина, където имате шанса за вълнуващо приключение. По време на пътуванията си ще създадете нови приятели. Професионалният успех зависи от работата в екип, взаимоотношенията и начина на взаимодействие с другите. Възможно е да възникнат нови партньорства, нови договори и нови клиенти.

Препоръчително е да се включите в групов проект, който може да развие вашата креативност и лидерство.

Лични възможности за Стрелец:

До май месец ще имате чувството, че късметът  ви е изоставил и не вървите напред в живота си. Колкото по-скоро осъзнаете , че това не е така, толкова по-лесна ще бъде първата половина на годината. След май месец обаче животът ви започва да се движи напред. От края на септември до края на годината вашият оптимизъм се връща и животът изглежда много по-добър.

Пари

Венера също е основен играч тук, тъй като тя управлява парите, които минават през нашите ръце.

С преминаването на Венера в ретроградна фаза май и юни може да включват правни преговори с шанс да се прекрати партньорство или да се приключи дълг по някакъв начин.

Любов

Ще сключват ли брак през 2021г. Стрелците?

През май и август Стрелеците ще се радват на подкрепата на планетите в техния любовен живот. Тези, които се възползват от него, ще живеят щастливо и спокойно до дълбока старост.

Ще срещнат ли любовта Стрелците през 2021г.?

Необвързаните Стрелци рискуват да се влюбят в човек, когото не познават. Те имат само една цел: брак. Някои Стрелци могат да започнат връзка с човек, който се колебае или се страхува.

Организирайте романтична вечеря на прекрасно място и всичко ще върви гладко.

Като цяло връзките могат да преминат през фаза на растеж и някои ще получат подаръци и дори награди от тези, които срещат. Периодът от юни до началото на август е такова време.

Кариера

Ще започнат ли Стрелците нова работа през 2021?

Търсещите работа Стрелци могат да получат важен договор през май и юни 2021 г. Най-накрая ще намерят работа, която съответства на техния профил. Юпитер е във вашия кариерен сектор до края на септември. Първите 4 месеца ще бъдат много продуктивни, дори ще придобиете нови умения.

От май до септември ще имате огромен напредък в кариерата.

Здраве

Стрелците, които спортуват, са застрашени от контузии през тази година. Може да страдате и от храносмилателни проблеми, а захарта ще бъде това, от което трябва да се откажете или поне да намалите.

Какво трябва да ядат Стрелците през 2021г.?

През 2021 г. хората, родени в знака Стрелец, трябва да имат диета, богата на протеини, да ядат колкото се може повече птици и риба на скара, пресни плодове и зеленчуци, като череши, портокали, лимони, сливи, цвекло, домати, яйца, обезмаслено масло мляко, кисело мляко, кафяв ориз и пълнозърнести храни.

Предсказания за мъжете Стрелец:

Вие сте неукротими и свободни, но ще полагате усилия да общувате, вместо да упражнявате авторитета си. Ще се уверите, че хората около вас уважават избора ви и ще ви оставят свободата да действате, както сметнете за добре.

Срещате трудности при организирането на времето си, без да знаете откъде да започнете и къде са вашите приоритети.

 В професионален план вие намирате пътя си към успеха и ако бъдете оценени спрямо друг човек за позицията, която сте се надявали да заемете за известно време, ще спечелите през втората част на годината. Ще дадете смелост и оптимизъм на хората, които се нуждаят от нея, без да показвате собствените си съмнения, въпреки че е вероятно да завършите тази година доста уморени. За вашите колеги вие сте идеалният колега, който знае как да покаже топлина, хумор и радост от живота и как да осигури добра работна атмосфера.

Предсказания за жените Стрелец:

Тази година ще можете да докажете талантите си и ще покажете голям ентусиазъм, който ще ви позволи да постигнете успех. Не пренебрегвайте обаче ангажиментите си. В началото на годината може да срещнете някои финансови пречки. Затова вашите притеснения ще се отразят в романтичния ви живот. Ще се научите обаче да се справяте с нещата с по-голяма прецизност.

В любовта ще бъдете много страстни във връзката със сродната си душа. Създавате специални моменти с партньора си, без да отделяте цялото си време и енергия за работата си.

В професионален план ще работите интензивно, по доста дисциплиниран начин, който изобщо не прилича на вас. Може да се наложи да пътувате в чужбина.

Източник: https://www.yearly-horoscope.org/horoscope-2021/sagittarius/

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay