2021 година: Годишен хороскоп за Везни

2021 година: Годишен хороскоп за Везни

Везните са седмият знак от зодиака. Започва на 23 септември и завършва на 22 октомври.

Управлявани от Венера, хората Везни са защитници на мира, красотата и хармонията. Те са великите дипломати на зодиака, поради вътрешен импулс за установяване на баланс.

2021 година щастлива ли ще бъде за Везните? 2021 г. е много щастлива година, вратите към успеха са широко отворени и във всеки момент могат да се появят възможности за напредък, разширяване и престиж.

Кои дни и месеци ще бъдат късметлийски за Везните? 

През март и април натискът намалява, сътрудничеството се подобрява, могат да възникнат проекти, включващи групи, аудитория, обществеността и вие се радвате на популярност и подкрепа. През втората част на годината имате затруднения с получаването на пари или ги харчите по-бързо. Бъдете внимателни, особено през август и декември 2021 година!

2021 е година на личностно развитие и духовна класификация. Ще продължите да бъдете популярни във вашия приятелски кръг. Ще имате много възможности в любовта, но не забравяйте да изберете разумно, преди да започнете връзка с някого. Работата и аспектите, свързани с ученето, могат да станат малко трудни по време на ретрограден Меркурий (27 септември - 18 октомври 2021 г.).

Пари

Ще започнат ли Везните нова работа през 2021г.? 

Тази година може да е чудесно време да затвърдите позицията си и да започнете или продължите някои важни за вас проекти. Можете също така да разчитате на вашата интуиция, за да определите какъв път трябва да изберете. Вероятно ще получите нови предложения за работа. Анализирайте внимателно и изберете работата, която искате, която е по-близо до сърцето ви.

Везните, които имат собствен бизнес също ще се радват на много възможности. През тази година няма да имате големи проблеми, но имайте предвид периода от май до юни, когато би било разумно да внимавате с парите.

Съществува потенциал за увеличаване на вашия паричен поток от края на септември.

Любов

Ще сключват ли Везните брак през 2021г.?

2021 г. изглежда богата по отношение на любовта към Везните и идеална година за брак. През 2021 г. ви съветваме да се включите повече в отношенията с човека, когото обичате.

Ще срещнат ли любовта Везните през 2021г.?

Необвързаните Везни ще съблазняват и ще бъдат съблазнявани; те са в средата на битката със собствената си идентичност и се опитват да се свържат отново със себе си. В една връзка трябва да сте сигурни, че сте обичани заради това, което сте, а не заради това как изглеждате.

Внимавайте, може да бъдете улучени от стрелата на Купидон през 2021! 

Венера в Близнаци е основен играч тази година и по това време хората идват в живота ви от някъде другаде. Късният октомври до края на ноември е най-подходящ за любов.

Кариера

Това е основно предизвикателство тази година, тъй като Сатурн си проправя път през този раздел от вашия хороскоп. Може да смятате, че изборът ви е ограничен от някои обстоятелства в живота, като липса на квалификация, възрастта ви или дори къде живеете.

Решение от началото на март може да подобри възможностите за вас и дори можете да се придвижите преди края на годината, ако това е един от вашите препъни камъни.

Здраве

Май и август 2021 г. са два възможни месеца за здравословни проблеми. Вие сте по-склонни да страдате от здравословни проблеми, когато животът ви е изваден от равновесие и двата месеца имат влияния, които биха могли да ви направят това.

Какво трябва да ядат Везните през 2021 г.?

През 2021 г. Везните функционират най-добре на диета, богата на протеини, с ниско съдържание на мазнини, захар и газирани продукти. Те трябва да ядат повече риба на скара, морски дарове и птици (рядко могат да ядат и свинско или телешко месо), обезмаслено сирене, кисело мляко, пресни плодове и зеленчуци, маруля, хляб и пълнозърнести храни.

Какво Ви очаква през първите 3 месеца от годината?

Януари

През този месец нямате никакви проблеми с комуникацията. Повечето Везни никога не са имали проблеми с комуникацията, единствената разлика е, че през този месец ще бъдете по-напористи. Не обръщайте внимание на близките си, които може да ви нарекат нахални през този месец. Те просто са ядосани, защото вероятно няма да могат да ходят навсякъде по обичайния начин.

Февруари

Повечето от вас вероятно ще прекарат месеца по начина, по който обикновено минава времето - като очаровате всички около вас! Може да влезете в кратка връзка с някого, но вероятно ще се почувствате добре, ако се откажете от този човек. Ще бъдете много фокусирани върху работата си през този месец. 

Март

През този месец ще загубите посоката си, което никога не ви се е случвало. Везните са целеустремени, знаят точно какво искат и как да го постигнат, но през този месец март нещата няма да стоят по този начин. Избягвайте конфликти около средата на месеца. 

Предсказания за мъжете Везни:

Понякога отричате значението, което другите придават на сексуалността и духа. Внимателни сте към символите. Действате импулсивно, сякаш бихте искали да се освободите от нещо.

Вие се ръководите от субективно възприятие и оценка.

Имате спонтанен и импулсивен характер. Следователно съществува опасност от объркване на ценностите. Не задавате въпроси за поведението или характера си.

Вие сте изключително осъзнати, знаейки, че егото получава това, което желае. Не се колебайте да използвате творчеството и опита си, за да изпълнявате проекти, които могат да бъдат много полезни.

Предсказания за жените Везни:

Вашата дейност е неудържима, инстинктивна, колебателна между вас и другите. Имате субективен начин да експериментирате и, пренебрегвайки обективността, комбинирате тези факти с вашите чувства.

Ако ви липсва самочувствие, можете да бъдете много самонадеяни и освен това ви липсва толерантност.

Трябва да се научите да не се самоунищожавате, може би просто като казвате "не!" по-често. 

Може да почувствате известно разочарование и депресия, тъй като ви липсва оптимистична перспектива, но е необходимо известно внимание.

Тази година допълнителната работа ще ви помогне да подобрите финансовото си състояние.

Източник: https://www.yearly-horoscope.org/horoscope-2021/libra/

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay