2021 година: Годишен хороскоп за Скорпион

2021 година: Годишен хороскоп за Скорпион

Скорпионът е осмият астрологичен знак в Зодиака, започващ на 23 октомври и завършващ на 21 ноември.

Скорпионът е женски, воден знак, силно емоционален, управляван от Марс и Плутон. Скорпионите могат да ви разсмеят в най-странните моменти и са единствените, които запазват самообладание във всяка ситуация.

2021 щастлива година ли ще бъде за Скорпион?

Всички хора, родени под знака Скорпион, трябва да се радват. 2021 е годината на промяната за тях. Тази година ще бъде щедра, което ще им позволи да консолидират всички области на живота. Любов, работа, амбиции ... вие сте благословени с много късмет.

Кои дни и месеци ще бъдат късметлийски за Скорпион?

Най-щастливите месеци за Скорпионите са април, май и август 2021 година.

В началото на 2021 г. е възможно да се почувствате объркани и притеснени от някои аспекти, свързани с професионалния ви живот. Ако се опитате да запазите хоризонта си отворен и да останете възприемчиви, можете да преодолеете тези трудности и да продължите напред, изпълнени с оптимизъм.

Лични възможности за Скорпион: С две планети в другите водни знаци и две в земните знаци вие сте добре подкрепени в голяма част от това, което опитвате тази година.

Периодът от февруари до юни ще бъде най-продуктивният за вас период. Що се отнася до работата по собствените си идеи или да се чувствате напълно владеещ ситуацията, трябва да изчакате до октомври - декември.

Пари

В зависимост от начина, по който се справяте със съвместните финанси през април и май, може да се посочи дали това е област за подобрение през тази година.

Ако инвестирате пари в това време около 4-7 април и 1-13 май, не е време за големи финансови разходи, ако това може да се избегне. Септември до края на годината е най-добрият период за това.

Любов

Ще сключват ли брак Скорпионите през 2021г.?

Най-добрите месеци по отношение на любовта за Скорпионите са март и май 2021 г. Възползвайте се напълно от тези месеци!

Ще срещнат ли любовта Скорпионите през 2021г.?

Някои Скорпиони могат да очакват отличен период в любовния си живот. Такъв е случаят с необвързаните Скорпиони, които ще имат големи шансове да срещнат някой уникален. Това е така и за тези, които не са доволни от настоящия си любовен живот и искат да започнат отначало. 

Тъй като и двете Лунни затъмнения са в Телец / Скорпион, около 5 май и 28 октомври, ще окажат известно влияние върху всички ваши лични партньорства.

Промяна в работата на колегите се извършва през февруари и от средата на май до началото на юни. Можете да бъдете подсилени от тези, които срещате от март до началото на април.

Кариера

Ще започнат ли Скорпионите нова работа?

Професионалната дейност на Скорпионите е на върха си, а благоприятните резултати, натрупани през 2021 г., ще бъдат много. Хармоничният аспект на Слънцето несъмнено ще подчертае вашата амбиция, но и вашата мотивация.

Много трудолюбиви, упорити и уверени в себе си, Скорпионите ще постигнат всички свои професионални цели. Те ще бъдат стимулирани от изключителната си работоспособност. Някои от хората, с които работите, може да се променят през февруари, тъй като около вас е нова група хора.

Възможността за нова работа ще бъде около края на юни до началото на октомври. За някои това може просто да включва специален проект или усвояване на ново умение. Изпълнете ангажиментите от края на август до началото на септември; в противен случай репутацията ви може да бъде засегната. 

Здраве

През април може да получите някои оплаквания, свързани с бронхите или гърдите. 

Тези, които се опитват да свалят килограми, няма да имат особено голям успех, но това се дължи на липсата на воля. 

Какво трябва да ядат Скорпионите през 2021г.?

През 2021 г. Скорпионите се нуждаят от храни, богати на калций, като мляко, сирене, кисело мляко, извара. Също така човек, роден в знака Скорпион, трябва да се съсредоточи върху диета, богата на протеини, пресни плодове и зеленчуци, хляб и пълнозърнести храни. По-конкретно хората, родени в знака Скорпион, трябва да ядат риба и морски дарове, маруля, цвекло, леща, бадеми, ядки, цитрусови плодове, ябълки, банани и ананаси. Те са полезни за здравето им. 

Какво Ви очаква през първите 3 месеца от годината? 

Януари

Имате истинска нужда от независимост, дори по-голяма от обикновено и може да ви създаде неприятности, ако не внимавате. Ако не винаги допускате нуждаещи се хора в живота си, те няма да изсмукват енергията от вас.

Февруари

Някои от вас ще имат много късмет през този месец, а други ще имат желание да се бунтуват. Но останалите ще започнат месеца с лошо настроение. Може да се чувствате разочаровани и стресирани и няма да ви е много забавно да сте наоколо. Така че, вероятно ще искате да останете скрити в стаята си през първите няколко дни на февруари.

Март

Март месец ще бъде интересен за вас, много по-необичаен от останалите месеци. Ще имате добро настроение през този месец, ще искате да се забавлявате и да бъдете заобиколени от хора. 

Предсказания за мъжете Скорпион:

Търсите начини да промените живота си и не действате, без да помислите добре предварително.

Обръщате повече внимание на външния си вид тази година и ще се отървете от всичко излишно по тялото си. 

Любовта, която проявявате към партньора си е успокояваща. Ще се стремите само да я зарадвате. Всъщност ще се погрижите да се заобиколите с воал на мистерия, оставайки на моменти толкова тайни, че да събудите любопитство. Ще бъдете по-малко податливи, отколкото в миналото.

Професионално ще използвате всичките си активи, за да изпълнявате различните проекти, които имате предвид, знаейки, че ще се обградите с компетентни лица.

Необвързаните Скорпиони, уморени от приключения без бъдеще, тази година ще търсите идеалната жена, тази, за която ще бъдете готови да се ангажирате в стабилна и сигурна връзка.

Предсказания за жените Скорпион:

Бъдете внимателни към проучванията на вашите деца, в случай че имате такива. Обръщайте внимание и на съпруга си, ако той има нужда от вашия съвет, вие ще бъдете до него, винаги успокояващата и грижовна жена, от която се нуждае.

Не винаги сте в състояние да предадете съобщението, но знаете много добре как да го накарате да разбере с вашите действия. Интензивността на погледа ви говори много за вашето желание. Давате без да броите и проявявате голяма щедрост по този въпрос.

В кариерата може да се наложи да пътувате, което ще ви принуди да отсъствате от дома и хората, на които държите, но ще обърнете нещата в своя полза и ще успеете да си върнете малко свободно време. Това решение обаче ще вземете едва след като обсъдите със семейството си.

Необвързаните Скорпиони са готови да изживеят любовна връзка, бурна и пълна с емоции. Може би дори ще се омъжите през тази година.

Източник: https://www.yearly-horoscope.org/horoscope-2021/scorpio/

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

13 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay