5 момчета, по които всяка от нас си е падала поне веднъж в живота

Има някакво странно привличане към определени типажи…

5 момчета, по които всяка от нас си е падала поне веднъж в живота

Понякога не можем да направим нищо, не можем да го спрем, не можем да го укротим, не можем да избягаме от него. Говорим за онова привличане, което усещаме към даден тип мъже, привличане, което почти всяка жена е изпитвала в живота си.

Има момчета, на които просто не можем да устоим. Сърцето си знае своето, дори и да имаме смътното усещане, че си играем с огъня и нещата няма да свършат добре. Днес ще ви представим основните типове мъже, по които всяка една от нас си е падала или пък й предстои да се сблъска и да онемее. Пригответе се!

Учителят
Повечето от нас са имали поне един секси учител, по който са точили лиги в час. Или пък някой готин асистент в университета, от който не сме искали да откъснем поглед. Той може би е два пъти по-възрастен от нас, но поне заради него сме били съмнително редовни на лекции.

Приятелят
Това е едно от най-лошите и болезнени увлечения, защото не искате да провалите приятелството си, но искате да имате нещо повече с този човек. В повечето случаи се опитвате да игнорирате чувствата и се надявате да се изпарят по същия магически начин, както и се появиха.

Съседът
Всички имаме или сме имали някой готин съсед, по който да въздишаме и да стискаме палци да заседнем с него в асансьора. Той ни кара да искаме да бъдем като онези разсеяни домакини, които чукат на съседската врата, за да поискат чаша захар за кекса.

Колегата
В повечето фирми е неловко, когато има връзка между колеги и вие се опитвате да потиснете желанията, които напират у вас, но момчето от съседното бюро е толкова голям сладур, че ставате доста нетрудоспособни около него.

Непознатият
Разминали сте се на улицата, пътували сте заедно в метрото, настъпил ви е в навалицата - няма значение как сте се засекли, но с този човек сте се видели само веднъж и то за някакви секунди. Но това никак не ви пречи да си помечтаете малко за него на път за работа.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay