5 начина да се чувствате красиви и след бременността

Бъдете секси мами

5 начина да се чувствате красиви и след бременността

След като бебето се появи на бял свят, цялото внимание отива за него. И въпреки това, не забравяйте, че когато вие се чувствате добре, и то ще е . Ето защо не забравяйте да се грижите и за себе си. Ето 5 лесни начина да се чувствате секси и красиви и като майка.

Бъдете кокетни

Сега, когато вече сте родили мъничката си рожба, спокойно можете да обърнете внимание на вас. Помислете за това как да влезете във форма. Също така си купете онези дрехи, които отдавна сте си набелязали. Сега, след като вече нямате коремче, можете да си позволите да си купите всичко.

Грижете се за кожата си

След бременността е наложително добре да хидратирате кожата си, за да не остават бръчки или белези. Ако пък зърната ви са раздразнени, си купете специален крем, с който да ги мажете.

Може би е време за нова прическа?

Дали сте нов живот, тогава защо да не си позволите нов живот и за самите вас. А най-добре можете да го отбележите с нова визия.

Поглезете се

Това, че сте майка, не означава, че трябва да стоите денонощно край детето и да не излизате от вкъщи. Отделете време за маникюр, масаж, някакъв вид терапия.. Всичко, което ще ви накара да се чувствате по-добре.

Спортувайте

По този начин ще влезете много по-бързо във форма.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay