5 неща, за които не бива да се чувствате гузни пред половинката си

Ето какво можете да правите без притеснение

5 неща, за които не бива да се чувствате гузни пред половинката си

Предполага се, че обичате половинката си и не искате да я вбесявате и дразните, но понякога е напълно неизбежно. Има ситуации, в които може би не сте прави и трябва да бъдете по-съобразителни, но има и случаи, в които не бива да се чувствате гузни, че правите това, което си искате.

Днес ще ви запознаем с 5-те ситуации, в които не бива да се чувствате гузни, че отказвате нещо на половинката си или пък, че почти я принуждавате да направи нещо за вас. Понякога делата просто трябва да се свършат, без значение дали ще се понравят на някого или не.

1. Напомняте му многократно да запомни нещо
Мъжът до вас няма да е доволен, че постоянно му повтаряте едно и също нещо, за да не го забрави и да разбере колко е важно за вас. Напомняйте му въпреки всичко, защото е много вероятно по-късно да ви благодари, че сте го тормозили с важните сведения.

2. Принуждавате го да отиде на парти на ваш приятел
Не е приятно да си правят планове без вас и да ви замъкнат на нечие парти, но вие все пак сте отбор, който трябва да се движи заедно и да се подкрепя. Вие бихте направили същото нещо за него и рождения ден на най-добрия му приятел.

3. Изпращате му няколко съобщения едно след друго
Не е хубаво да заспивате половинката си със съобщения, защото не е отговорил след първите 5 минути, но не бива да се чувствате зле, ако имате дълга история за разказване и решите да я споделите с няколко смс-а.

4. Отказвате да готвите и да чистите
Трябва да си делите домакинските задължения, а не някой от вас да очаква, че другия ще свърши цялата работа. Съвсем в реда на нещата е да откажете да сготвите, защото сте уморена. Време е вашия човек да се развихри в кухнята.

5. Молите го да ви направи услуга
Няма нищо лошо или неудобно в това да помолите за помощ. Не бива да се притеснявате, че ще натоварите партньора си, все пак сте заедно, за да си помагате и да разчитате един на друг.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

 
4 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay