6 въпроса, които трябва да си зададете, когато избирате кумата и шаферките за сватбата си

Избирането на кума и шаферки е една от неприятните задачи, свързани с големия ден.

6 въпроса, които трябва да си зададете, когато избирате кумата и шаферките за сватбата си

Трудно е да уважите всички. Искате всяка жена във вашия живот, които обичате да има важна роля в сватбата. Но няма как да включите всички. Така че трябва да разберете кои трябва да участват задължително и кои са под въпрос. Когато избирате кумата и шаферките си задайте следващите въпроси и ще ви бъде малко по-лесно да решите.

  1. Близка ли ви е?

    Това е най-важният въпрос, който трябва да си зададете. Не трябва да избирате жени само за бройка. Те трябва да са приятелки или семейство. Трябва да имате специална връзка с нея. Ако можете да говорите с нея за всичко и знаете, че е приятел за цял живот, тя е подходяща за ролята.

  2. Виждали ли сте я през последната година?

    Ако не се виждате често, достойна ли е тя да взима важна роля във вашия специален ден? Възможно е да имате много близки приятелки, които живеят в друга държава и затова не се виждате често-това е друга ситуация.

  3. Прави ли ви щастлива?

    Когато трябва да излезете с нея, стресирана ли сте? Шаферките трябва да са жени, които ви карат да се чувствате сигурна и спокойна. Ако приятелката ви е кралица на драмата, по-добре не избирайте нея.

  4. Дали каните нея само защото вие сте била шаферка на нейната сватба?

    Просто защото тя ви е избрала, не означава, че трябва и вие да избирате нея? Възможно е да имате по-близки приятелки, които го заслужават повече. Не го чувствайте като задължение.

  5. Тя част от семейството ли е?

    Семейството винаги е на първо място. Ако тя е сестра, братовчедка. сестра на бъдещия ви съпруг и т.н. винаги е по-специална. Важно е да включите и вашите роднини и тези на годеника ви.

  6. Тя подкрепя ли вашия брак?

    Трябва всички шаферки и кумата да подкрепят решението ви и да са много щастливи. Те са там, за да споделят щастието ви. Негативни коментари от тяхна страна са абсолютно неуместни. Все пак това е вашият ден!

    Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay