Вижте какво трябва да знаете преди да си купите булчинска рокля

Изборът на рокля е едно от най-емоционалните събития покрай сватбата.

Вижте какво трябва да знаете преди да си купите булчинска рокля

Повечето жени се въоръжават със списания, снимки от интернет, и най-вече представата за перфектната рокля и започват голямото търсене. Бъдещите булки правят проучвания на магазините със седмици, консултации с сватбени агенти, дизайнери, шивачи. Има неща, които жените, минали по този път трябва да ви споделят, но ако не са го направили, ние ще ви ги споделим:

  1. Направете проучване, но не бъдете предубедени

    Не може да си изберете рокля, която не сте виждали и още повече не сте пробвали. Много е хубаво да направите проучване, да разгледате онлайн магазините, но не прибързвайте. Бъдете подготвени, че е възможно някоя рокля, която ви изглежда уникално красиви да не стои толкова добре или да не е по джоба ви. Бъдете подготвени за всичко!

  2. Съобразете се с фигурата си

    Вашето тяло е такова, каквото е и не бива да недоволствате от този факт. Например ако сте харесали сватбената рокля на някоя манекенка или известна личност, не се разочаровайте ако не ви стои по същия начин. Вие сте уникална и ще намерите роклята, която е точно за Вас.

  3. Останете вярна на себе си

    Вие ще сте облечена с тази рокля. Не кумата, не майка ви, не свекърва ви, нито пък баба ви. Така че, когато решите, че това е роклята, бъдете сигурна, че ви харесва. Не се съобразявайте с никой и нищо. Хубаво е да приемате съвети от близките си, но не се влияйте от мнението им прекалено много.

  4. Позволено е да плачете, но не е задължително

    Да, сватбата е един от най-емоционалните моменти в живота на една жена. Вероятно родителите ви ще плачат, братята и сестрите ви също. Нормално е да се развълнуват, когато ви видят в бялата рокля, но вие не сте длъжна да плачете. Можете да покажете радостта си и по друг начин. Важното е да се чувствате щастлива и да се чувствате добре.

  5. Можете да търсите рокля вечно, но недейте

    Има милиони рокли, различни колекции всяка година, нови дизайнери и безкрайни възможности. Може да не спирате да търсите и пак да се страхувате, че не сте избрали най-хубавата рокля. След като се купили роклята си, не се тормозете с мисли "Дали няма да видя по-хубава", "Не съм сигурна, че направих най-добрия избор" и т.н. Наслаждавайте се на факта, че цялата драма покрай роклята е свършила.   

    Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay