6 отличителни разлики между гаджето и сериозния приятел

Ето как да разберете на какъв етап от връзката сте

6 отличителни разлики между гаджето и сериозния приятел

Има най-различни връзки и взаимоотношения - някои са по-сериозни, а други дори не могат да бъдат определени с точност. Навсякъде съществува една тънка граница, която е преминавана след време и връзката става сериозна и още по-истинска. Често се държим по един начин с човека, когото наричаме свое гадже, а по съвсем различен - с този, който е "нашият сериозен приятел”.

Днес ще ви представим част от признаците, по които да познаете дали имате сериозен приятел или просто гадже. Няма нищо лошо и в двете положения, разбира се. Важното е да се чувствате добре и да бъдете щастливи. Ето и някои от комичните разлики!

1. Той ви купува цветя - Той ви купува тампони
Доброто гадже ви купува спонтанно красив букет и може би ще ви донесе кутия от любимите ви бонбони. Сериозният приятел ще отиде още по-далеч и ще отиде да ви купи тампоните, за които сте го помолила.

2. Използвали сте леглото му - Използвали сте тоалетната му
Най-вероятно сте оставали да преспите у гаджето, но нямате никакви вещи в банята му и не сте си взимали дълъг релаксиращ душ. В банята на сериозния приятел има ваша четка за зъби и душ гел с аромат на боровинка.

3. Той знае за какво мечтаете - Той познава недостаъците ви
Доброто гадже знае кои са вашите цели в живота и дори мечтае заедно с вас. Сериозният приятел знае за всичките ви недостатъци и страхове и ви обича и приема не само въпреки тях, но и заради тях.

4. Виждал ви е без дрехи - Виждал ви е без грим
Едно на ръка е да ви видят гола, но съвсем друго е да ви видят без капка грим или пък с крем против пъпки върху лицето. Сериозните гаджета са ни виждали в най-лошите ни моменти.

5. Познава приятелите ви - Знае някои от тайните на приятелите ви
Гаджето знае имената на всичките ви приятелки, а сериозният приятел знае всички подробности за тях. Дори и тези, които никак не го интересуват.

6. Той планира срещите ви за седмица напред - Той планира съвместния ви живот
Това е и една от най-съществените разлики. Гаджето ще планира кино за следващата седмица, а приятелят ви ще иска да работи по-усърдно, за осигури общото ви бъдеще и да сбъдне мечтите ви за дом и семейство.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

8 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay