7 отличителни признака на маминото синче

7 отличителни признака на маминото синче
bTV

След финала на "Ергенът", всички обвиниха Алек за постъпката му, определяйки го като мамино синче. Той бе упрекнат, че е е оставил майка му да повлияе на решението му и в крайна сметка той не избра нито една от двете финалистки.

Но какви са чертите в поведението на мъжа, които могат да ни подскажат, че той би избрал майка си пред жената на живота си. Ето седем признака, които могат да покажат, че мъжът може да е мамино синче:

Той все още живее с родителите си: Един от най-ясните признаци, че мъжът може да е мамино синче, е, ако той все още живее с родителите си, дори ако вече е възрастен.

Той разчита финансово на родителите си: Ако мъжът разчита на финансовата подкрепа на родителите си, за да плаща сметки, наем или други разходи, това може да означава, че той не е готов да поеме отговорност за собствения си живот.

Той няма собствени спестявания или инвестиции: Мамините синчета често нямат спестени пари или инвестиции, защото разчитат на родителите си да финансират начина им на живот.

Той няма стабилна кариера: Липсата на стабилна кариера или желание да преследва такава може да показва липса на независимост и зрялост.

Той няма близки приятели: Мъжете, които разчитат силно на майките си, може да имат ограничени социални кръгове извън семейството си, тъй като може да предпочетат да прекарват времето си с майка си.

Трудно му е да взема решения: Ако мъжът постоянно търси одобрение или насоки от майка си, преди да вземе решение, това може да означава, че му липсва самоувереност и разчита в голяма степен на нейната подкрепа.

Той проявява ревност или агресия към жените: Понякога мъжете, които са прекалено близки с майките си, могат да изпитват ревност или агресия към жените, които навлизат в отношенията им с майка им. Това може да е знак за нездравословна динамика на привързаност.

33 17
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay