Броите ли, броите

Само тази нощ

Мъжете на съвремието са опитни ловци, и макар жените да изкривяват това разбиране, според своите собствени желания, не могат да променят очевидното. Да вземем за пример мъжът Х. Той излиза да пие бира с приятели и ако има късмета да му излезе късмета тази нощ, няма да се противи. Ако пък не - карай, той знае, че скоро ще покори някоя нова територия и отново ще се почувства удовлетворен от трофея си. Ежедневието му преминава така, не търси нищо сериозно, просто секс... с различни, винаги. Защо ли? Защото той е част от негласното мъжко състезание, в което победители са не тези, които имат Жена до себе си, а онези, имали много жени... без особен подбор.

 

Мъжът Х се нуждае от една стабилна цифра момичета, преминали през разхвърления му апартамент, и в повечето случаи /99%/ треснали вратата за сбогуване. Нуждае се от нея, за да укроти нестабилното си его. При него сексуалността е основната движеща сила на самочувствието, затова и нуждата му да задоволи сексуалния си нагон е непрестанна. Ще го познаеш по това, че е изключително настоятелен и винаги бърза. Да те почерпи едно... две, три... да те прибере. Ако пък решиш да го зарежеш в бара, на другия ден ще ти е изпратил куп сигнали, че все пак те желае и продължение на романса ще има. Докато не си постигне целта естествено. И ако случайно не го разпознаеш като "бройкаджията", то вероятността да паднеш в капана му е МНОГО голяма. Проявява интерес и те кара да се чувстваш желана, сякаш в очите му си единствената. "Може пък да излезе нещо от това", си мислиш. Да, ще излезе... нещо сексуално. Мъжът търси просто секс, мъжът Х, де.

 

И ако този факт не ти допада, манастирът не е спасението, все пак надежда има. Мъжкото съсловие не се състои само от преследвачи, има и малка част от него, която ще наречем У. Бленуваният У, мечта на повечето дами, е дискретен и не се бие в гърдите, когато говори за броя на сексуалните си партньорки. Просто не ги споменава... няма смисъл. При него бройката е маловажна, той може да си позволи да откаже секс, когато жената насреща не му допада. Просто е успял да овладее комплекса на сексуалното си его и непрестанното желание да покорява различното. И да се хвали с него.

 

Високата бройка не може да бъде показател за сексуален опит и не е гаранция за хубав секс. Ако попаднеш на симпатяга от компанията на Х преследвачите, не очаквай задължително незабравимо преживяване. Наскоро приятелка ми сподели за приключението си с един такъв Казанова. Запознали се в столичен клуб, а краят на нощта се подразбирал още в началото ѝ. Желанието да бъдат заедно се четяло по погледите, а движенията им под звуците на музиката показвали, че синхрон между тях има. И наистина били заедно, но за съжаление, не както тя си представяла. Тръгнала си веднага след незадоволителния секс, знаейки, че повече няма да го потърси. Как се чувствала? Унизена и излъгана... поради очакванията ѝ въпросният пич да има опит, все пак давал вид на познавач. Да, но уви, външността също лъже.

 

В крайна сметка винаги има значение какво търсиш. Когато "сексът-еднодневка" е окей и за двамата, се предполага, че накрая няма да има разбити сърца и обидни думи. В противен случай, внимавай, защото г-н Бройка е навсякъде, въпрос на време е да попаднеш на него.

86 9
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 20.06.2011|13:58
Малко останаха мъжете У, които са свободни. Навсякъде попадаме на мъжете Х и това е много стряскащо, поне за мен. Омръзнало ми е да ги срещам навсякъде и да чета в очите им: "Тя е следващата ми бройка!". Много е унизително за една жена да я търсят само за секс, поне аз така се чувствам. Много наивни момичета се "хващат на въдицата" на тези прелъстители, че след няколко такива неуспешни опити, започват да се държат като тях. Толкова е жалко!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay