Да се смеем ли, да плачем ли

"Забавните" мъже

Когато се опитват да свалят някоя жена, мъжете залагат на хумора. Пускат някой виц, правят някой комплимент, а тя милата се залива от смях, заради упоритите им закачки, които би трябвало да са част от свалката. И да и въздействат по някакъв начин, да накарат пеперудките да прехвърчат, но уви... често въпросните летящи създания прелитат в корема само от забавление.

 

"Нощта свършва, но краката ти не!", намигна ми самодоволно поредният "разбирач". И ако си мислиш, че с този комплимент ли е, и аз не знам вече, ще ме накараш да те погледна по по-различен начин от Къци Вапцаров, то сериозно грешиш. И не само ти, май по-голямата част от мъжкото съсловие вярва в тази заблуда.

 

Игриви закачки се носят из пространството, въздухът мирише на нескопосани свалки, непрестанно женско кикотене и високо мъжко самочувствие. Навсякъде, където и да отида. В магазина - дините били много сочни, на плажа - "ама, че разгорещена атмосфера", в бара - добре съм го движела това тяло! Ама вие сериозно ли ?! Не обичам да ми казват да мълча, сигурно и вие, но моля ви - замълчете... за ваше добро е!

 

И аз не съм някаква "консерва", забавлявам се постоянно. Смея да твърдя, че съм създадена със забавление, сигурна съм, и то е неизменна част от живота ми. Пък и кой не обича смеха? Прави живота по-лесен, по-приятен. С една дума - направо си живеем, за да се забавляваме. Но, мили момчета... моля ви, когато някоя малоумна мисъл от рода на гореспоменатите нахлуе в съзнанието ви, запазете си я там. Не я пускайте на свобода - заклещете я някъде между мисълта за леденостудена бира и голата Скарлет. Наистина ще бъде по-добре за всички. За това се нарича "чувство за хумор", ако не го чувствате, не се и опитавайте да го създавате.

 

Та да заключа - всички обичаме смеха, той е като шоколадовото суфле, разтапя се в душата и носи една такава блажена наслада. Облизваме се доволно, когато забавлението е поднесено както трябва и най-важното - когато трябва. Тъпизмите си ги запазете за някой друг път или направо за друг живот.

51 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 23.06.2011|12:22
За съжаление има много мъже, които си мислят, че с някой глупав лаф ще ни впечатлят. Един мъж колкото по-естествено се държи, толкова повече би привлякъл вниманието ни. Разбира се хубаво е да има и чувство за хумор, но да е умерено, поне на първата среща. Пред някоя руса мацка може и да мине, но пред интелигентна и възпитана жена никога. После се чудят защо никоя жена не им връзва, ами осъзнайте се малко, звучите глупаво.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay