Вероятно възможни причини той да скъса с теб

Вероятно възможни причини той да скъса с теб

Една минута сте щастливи и влюбени, на следващата той произнася речта "Не си ти, а аз". Защо? Показваме ви истинските причини, поради които повечето двойки се разделят.

Искате различни неща

Единият от вас може да иска нещата във връзката ви да продължат напред, докато другият все още е доволен да се виждате само в петък вечер. Човекът отсреща може да иска да се ожените след една година, докато вие се радвате да се забавлявате още. Или той все още не може да превъзмогне бившата си, докато вие искате да се преместите при него. Каквито и да са причините, а химията да е налице, просто искате различни неща.

Вие сте в различни периоди в живота си

Често жените смятат, че срещите с по-възрастен мъж са нещо добро. Това може да бъде и рецепта за бедствие. По-възрастният човек може вече да е улегнал, докато жената в средата на двадесетте години все още трудно може да разбере коя е тя, с какво иска да се издържа, къде иска да живее дългосрочно и др. Разликата във възрастта може да е една от причините да сте в различни моменти не само в живота, но и във връзката си - понякога възрастните мъже може вече са преживели нещата, които все още не сте правили и може да не искат да го правят отново, като деца , сключване на брак или преместване на нова работа.

Липса на доверие

Има различни причини, поради които може да се развие липса на доверие в една връзка. Единият може да направи нещо, за да наруши това доверие, като например да излъже или измами. Другият пък може просто да носи някаква травма от минали връзки, в които се е случило подобно нещо. След като доверието е нарушено или никога не се развие напълно, е трудно да се поправи. Някои хора обаче не искат да влагат труд, необходим за възстановяване на доверието, затова напускат връзката.

Актуален въпрос

Понякога, когато честно се замислите какво се е случвало преди раздялата, може да бъде доста ясно какво се е случило. Вие двамата се карате много, или за един голям повтарящ се проблем, или за няколко по-малки проблема. Понякога кавгата става по-сериозна. И двамата казвате неща, които нараняват другия (и които всъщност сте имали предвид).

Емоционалната афера

Дори ако все още прекарвате много време заедно и сексът все още е фантастичен, но съзнанието ви постоянно е насочено към друг мъж, а неговите мисли са за друга жена, това не предвещава нищо добро за връзката ви. Не се изненадвайте, ако той изведнъж има нова връзка не след дълго след раздялата. Това е ясен знак, че той е изневерявал емоционално.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay