Годишен хороскоп 2019: ЛЪВ

ЛЪВ: 23 ЮЛИ - 22 АВГУСТ

Годишен хороскоп 2019: ЛЪВ

Готови ли сте да заблестите?

Юпитер, планетата на щастливите съвпадения и богатство, ще прекара 2019-та в петия ви дом на удоволствието!

Уран, планетата на промяната, прави голям ход на 7 март, плъзгайки се в Телец и вашият 10-ти дом на кариера през следващите седем години. Този период ще ви накара да постигнете целите си, но те няма да бъдат без техните възходи и падения. Вземете всеки урок и запазете курса, скъпи Лъвове.

Тази година имаме три слънчеви затъмнения и две лунни затъмнения, които ще насърчат промяната в различни области на живота ви. Затъмненията са склонни да ви ударят по-силно от повечето знаци, тъй като вашата управляваща планета, Слънцето, не обича да скриват светлината му! Подгответе се за лунното затъмнение във вашия знак на 20 или 21 януари (времето ще зависи от това къде се намирате), което ще сигнализира, че е време да се развиете отвъд старата версия на себе си и да определите как искате да се представите пред света сега.

Лунното затъмнение от 16 юли в Козирог ще ви помогне да преодолеете препятствията на работното място, които вече не са вашия проблем.

КАРИЕРА

Откога чакате да се издигнете в службата? През март тази година Уран, планетата на иновациите, ще се премести във вашия 10-ти дом на кариера. Може да е неравномерно, но до 2026 г., когато Уран излезе от тази къща, ще се почувствате толкова сигурни във вашите умения и работа, че настоящите ви фрустрации ще висе струват като далечен сън.

Ако търсите нова работа или друга кариера, благоприятната възможност може да падне в скута ви след 15 май. Новолуние в Телец ще  отвори нови врати за почести. Три от петте затъмнения тази година се случват в Козирог, напомняйки ви да работите по-интелигентно, а не повече.

5 януари, 16 юли и 25 декември ще бъдат велики дни за определяне на граници в работата ви.

ЛЮБОВ

Ако сте сами и искате да си намерите партньор тази година, няма да намерите никого чрез мобилния си телефон (социалните мрежи). Отървете се от синия екран (капан) и излезте навън!

Можете да намерите страхотната половинка във вашия собствен социален кръг. Докато го правите, оставете и списъка си със задължителни изисквания за половинка.

Някой, който е извън границите на вашия "тип", може да хване окото ви. Отбележете 22 януари в календара си, когато Венера и Юпитер се съединяват в Стрелец.

Нека любовта ви изненада!

Обвързаните Лъвове ще открият, че техните приятели ги привличат с внимание. Празнувайте тази година на радост и удоволствие с демонстрации на вашата любов.

 

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ХОРОСКОПИ ТУК:

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ОВЕН

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ТЕЛЕЦ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: БЛИЗНАЦИ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: РАК

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ЛЪВ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ДЕВА

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ВЕЗНИ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: СКОРПИОН

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: СТРЕЛЕЦ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: КОЗИРОГ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ВОДОЛЕЙ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: РИБИ

 

4 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay