Годишен хороскоп за 2020- Козирог: Любов, пари, кариера, здраве

Годишен хороскоп за 2020- Козирог: Любов, пари, кариера, здраве

2020 г. ще бъде година, в която всички зодиакални знаци ще могат да поставят ново начало, както в личния си живот, така и във финансов аспект.

Козирог (родените между 22 декември и 20 януари) е десетият астрологичен знак от зодиака, управляван от планетата Сатурн, и е Земен знак.

Според вашия хороскоп, 2020 г. е годината, в която ще бъдете напълно фокусирани в това да създадете света, в който копнеете да живеете.

Всеки от зодиакалните знаци има по 3 декана. Хороскоп за Козирог за 2020 година, за различните декани:

1-ви декан: ако вашият рожден ден е между 22 и 31 декември. Хороскопът за Козирог за 2020 г. предвижда, че любовта и романтиката вероятно ще бъдат дълбоко разрастваща се и изграждаща се сфера в живота ви през 2020 г. Децата ще играят важна роля в живота ви през тази година.

2-ри декан: ако вашият рожден ден е между 1 и 10 януари. Началото на годината ще донесе промени, свързани с бъдещето, породени от помощта на влиятелни хора. Страстта също е важен източник на промяна и разбиране. С напредването на годината фокусът се измества към ангажименти, партньорства и вашата интимна връзка с това около вас.

3-ти декан: ако вашият рожден ден е между 11 и 20 януари. През 2020 г. любовта ще процъфти през тази година. 2020 ще е година за изграждане на сериозни връзки и съюзи. 

Влияние на планетите върху Козирог през 2020 година:

Уран ще има ретроградно влияние върху зодия Козирог през 2020 г. Винаги сте искали да направите живота си по-специален, уникален и изпълнен с ентусиазъм, а сега е подходящият момент да направите това.Независимо дали чувствате това или не, можете да се впуснете в по-голямо житейско приключение, така че да сбъднете мечтите си.

Плутон е ретрограден между 26 април и 5 октомври, в Козирог. Плутон ще упражнява натиск върху Козирозите. Времето, когато Плутон срещне Слънцето, той ще бъде богат на откровения, вътрешни трансформации, значителни промени във вярванията, нагласите.

За някои Козирози, които са по-еволюирали духовно, всички тези трансформации ще изглеждат естествени, тъй като вече са запознати с духовните ценности и разбират необходимостта да трансформират себе си.

За други, които са по-прагматични и по-привлечени от материалните неща, тези трансформации могат да бъдат трудни за извършване, разбиране и управление. Както често се случва в живота, когато не разбираме, че сме на кръстопът и че трябва да изберем своя път, когато не сме в хармония с душите си, настъпват неприятни събития в нашия живот.

Юпитер ще бъде ретрограден във вашия знак. Този астрален аспект улеснява през следващите четири месеца откриването на информация, която бихте могли да използвате в своя полза. Имате вяра в себе си и се опитвате да се развивате професионално и не само. Освен това трябва да сте по-внимателни какъв вид информация получавате и как можете да я използвате в своя полза.

Любов и връзки

През 2020 г. продължава непрекъснатата борба за балансиране на любовта и работата, семейството и дома. В действителност може да се чувствате недооценени до средата на пролетта, когато най-накрая комуникацията ще се подобри и ще се наслаждавате на по-приятни и пълноценни отношения.

До средата на лятото ще откриете по-радостни и спонтанни връзки, които може да ви накарат по-късно през годината да направите сериозна оценка на приоритетите и отношенията си. Вероятно в този момент ще бъдете по-социални. Това може да доведе до дългосрочни отношения, за които сте копнели.

Кариера и работа

2020 няма да бъде драматична година за вашата кариера, но и няма да имате неуспехи! Най-добрият ви период ще бъде към края на годината, когато енергията ще бъде благоприятна за промяна, ако решите да я направите, или за напредък, ако решите да се възползвате от възможностите.

За да постигнете целите си за бъдещето, започнете да се занимавате с нещо различно и вложете цялата си енергия в това нещо. Вашето обичайно отговорно работно поведение, умение за управление и ред, организация и авторитет ще се изразяват в отношенията ви с другите. 

Пари

2020 г. ще внесе положителни промени във вашите финанси. Ще откриете, че финансите отново идват от дългогодишни работни отношения и партньорства или от същата кариера и работа, която сте имали и до сега. Време е да продължите да изграждате и увеличавате активите си.

Здраве

За представителите на зодия Козирог, които се интересуват от здравето си и се опитват да водят здравословен начин на живот, през 2020 година няма да има промяна. Останалите трябва да се замислят за изграждането на по-здравословни навици. По-късно ще бъдете благодарни на себе си, ако го направите сега. 

Източник: yearly-horoscope.org

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay