Годишен хороскоп за 2023 г.: Риби

Годишен хороскоп за 2023 г.: Риби

Като върховен оптимист на зодиака, вие получавате разрешение от Вселената да останете в своя собствен малък свят на мечти, защото вашата родна планета Нептун продължава да бъде повлияна от вашия идеалистичен знак през цялата година. И както обикновено, Риби, можете да продължите да разчитате на силните си психически и интуитивни умения, за да наблюдавате и отразявате света около вас. Тълкуването на съобщения от вашето подсъзнание чрез сънища и видения ви дава изненадващо точна информация за вашия жизнен път през 2023 г.

Слънцето преминава през вашия креативен, състрадателен знак между края на февруари и края на март, така че се забавлявайте, празнувайки рождения си ден! Като интроверт вие процъфтявате в спокойствието и уединението, така че вашият идеален рожден ден може да бъде каране на каяк соло около спокойно езеро или четене на любимата ви книга край басейна, последвано от вкусна вечеря с вашата най-добра приятелка или най-близките членове на семейството.

По-големи дози реалност ще започнат да излизат на повърхността по време на ретроградния цикъл на Нептун между края на юни и края на годината, което може да предизвика много повече песимизъм и последващо разочарование. Да гледате на нещата такива, каквито са, а не каквито ви се иска да са, не винаги е лесно, но вие сте много по-способни да се справите с неприятностите, отколкото изглежда!

Финанси и кариера

Вие сте състрадателен знак и това се пренася в кариерата и финансовото ви състояние през тази година. През 2023 г. най-удовлетворяващи за вас са кариерите в области или в компании, за които вярвате, че могат да променят нещата. Даването на пари на благотворителни организации, които подкрепяте, ще продължи да бъде нещо, което ви вълнува. Забогатяването обикновено не е в списъка със задачи за цял живот.

Иновативният Уран отново си партнира с консервативния земен знак Телец за годината, което ви насърчава да правите бавни и стабилни промени. Това партньорство трябва да доведе до повишена креативност, което може да доведе до мислене за интересни нови кариерни пътища, които да предприемете в бъдеще. По време на този транзит потърсете възможности за кариера в изкуствата комуникациите, технологиите, транспорта и всички творчески начинания.

Може да не сте най-увереният човек по отношение на финансовото си състояние, но тази година има отлични периоди, когато трябва да сте готови да се възползвате от всички страхотни възможности, които ви се откриват. Тъй като Венера управлява парите, един такъв прозорец идва, когато тя си партнира с разбиращия пари Телец (знак, който тя управлява) от средата на март до средата на април. Това е отличен момент да отделите много внимание на финансите си, като наблегнете на спестяването на пари. Или, ако сте успели да заложите малко пари за черни дни, това също е добър момент да похарчите трудно спечелените си пари за качествени инвестиции като изкуство или бижута.

Експанзивният, щастлив Юпитер също ще бъде в бавния и стабилен Телец и вашия трети дом на комуникацията от средата на май до края на годината и по-голямата част от вашия положителен кариерен и финансов късмет ще дойде чрез образование, комуникация, писане или във всяка област свързани с тези дейности. Работата с езици е отличен избор за вас, докато Юпитер посещава тази област.

Здраве

Изправени ли сте пред проблеми със здравето си? Е, не се притеснявайте, тъй като първата половина на Новата 2023 година ще дойде със страхотна новина. Лечението, на което сте били подложени, най-накрая ще покаже своите резултати. Ще се почувствате удовлетворени от това, че нещата вървят с каквато и скорост да са и това ще ви помогне да се отпуснете и да се насладите за известно време. Все пак можете да очаквате понижени нива на енергия през новата година.

Децата с този зодиакален знак могат да се сблъскат с проблеми с очите, ако се занимават твърде много с технологиите. Избягването им за известно време ще бъде чудесно за тях. Освен това би им помогнало да участват в повече физически дейности, отколкото да седят на закрито. Ще видите, че концентрацията им се подобрява, нещата ще се чувстват по-подравнени и по по-добър начин ще се посветите на обучението си.

Тази година злополуките може да са проблем за вас. Някои от вас ще бъдат склонни към твърде много инциденти. Затова ще е добре да бъдете по-внимателни по пътищата и да шофират безопасно. Освен това, около края на 2023 г. работещите от вас трябва да забавят темпото за известно време и да си вземат почивка, за да презаредят. Някои грипоподобни проблеми може да ви заобиколят около третото тримесечие с промяната на позициите на някои планети. Затова, пазете се добре. Освен това избягвайте храна навън и се подгответе добре за тези сезонни промени.

Любов

Добрата комуникация е жизненоважна част от всяка връзка и тъй като Меркурий управлява тази област от живота, тазгодишните страховити ретроградни цикли (началото на януари, края на април, август, средата на декември) ще повлияят на способността ви да общувате ефективно един с друг. Независимо колко се опитвате да избегнете проблеми с комуникацията, неразбирателството и конфликтите са неизбежна част от повечето ретроградни периоди на Меркурий. Ако чувствате, че нещо не е наред, но вашият партньор казва, че е "нищо", следвайте интуицията си.

Романтичната Венера ще бъде ретроградна в харизматичния, игрив Лъв между края на юли и началото на септември, което може да доведе до възобновяване на кармата на бивш партньор или любовник, който се връща в живота ви. Дори намеренията им да са невинни, важно е да кажете на настоящия си партньор за всяка комуникация или среща, която имате с някой, с когото сте имали романтична връзка в миналото.

Ако сте необвързани и търсите любов, това може да е вашата година да я намерите. Вашият идеалистичен управител Нептун е във вашия мечтателен знак през цялата година, така че имате добри шансове да си създадете подробни фантазии за вашата действителна сродна душа. Да, вие превъзхождате в създаването на сложни романтични фантазии, които обикновено съществуват само в главата ви, но ако обърнете голямо внимание на образите и символите, които разкриват те, може да откриете някои улики за вашата сродна душа в реалния живот.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay