Годишен хороскоп за 2023 г.: Стрелец

Годишен хороскоп за 2023 г.: Стрелец

Вие гледате на живота като на едно голямо приключение и вашият успех през 2023 г. е ограничен само от вашето собствено колебание. Разширяването на ума ви е на първо място в списъка ви тази година, следвано от пътуването по света. Когато имате известно време на престой, вие размишлявате върху живота си и как да го подобрите.

Получавате отличен шанс да направите точно това, когато вашата невероятна управляваща планета Юпитер прекарва втората част от годината в търпеливия земен знак Телец. Бързате и сте по-нетърпеливи да разберете къде се крият силните ви страни сега и основното ви предизвикателство по време на този транзит е да слушате вътрешния си глас. Ретроградният цикъл на Юпитер започва в началото на септември и продължава до края на декември, като ви кара да преоцените какво е необходимо, за да сте удовлетворени. Дали щастието е просто абстрактна концепция, в която обичате да вярвате, или нещо, което наистина можете да постигнете тази година? Останете на линия с Вселената за отговори.

От края на ноември до края на декември слънцето ще грее ярко във вашия експанзивен знак, насърчавайки ви да научите колкото можете повече. Какво има в списъка ви? Сезонът на Стрелеца е идеалното време да планирате пътуване за рожден ден до място, на което винаги сте искали да отидете и да поканите колкото се може повече хора да ги придружите! (Колкото повече, толкова по-добре, нали?!) Направете края на годината специален, като отпразнувате рождения си ден и Нова година едновременно с огромен взрив.

Финанси и кариера

Положителната енергия на Юпитер и Венера в началото на годината ще подпомогне паричния растеж, тъй като перспективите ви за кариера ще растат. През 2023 г. ще бъдете фокусирани върху натрупването на богатство, тъй като нещата ще започнат да се движат в положителна посока за вас, особено след месец март 2023 г. Началото на годината също ще помогне за възстановяването на парите, които може да сте загубили през минало. Уверете се обаче, че сте настоятелни за това. Някои стари проблеми, свързани с активи, ще останат постоянни и може да отнеме време за разрешаване, особено ако става въпрос за някакъв вид земя.

Предопределено ви е да постигнете голям финансов успех от работата си през месец април. Но честно казано, много от вас може да не са доволни от това, тъй като смятат, че заслужават повече. Ако сте направили инвестиции в миналото, не очаквайте голяма възвращаемост от тях през първата половина на 2023 г. Но за добро, има шансове да успеете да намалите загубите, които сте придобили от фондовия пазар значително през втората половина на годината. Бъдете внимателни, докато инвестирате.

Планетите ви вещаят много добри възможности за кариера през 2023 г. Всъщност през тази година ще имате късмета да намерите работа въз основа на вашите умения. Това ще повиши увереността ви и ще ви вдъхнови да работите повече. Силното присъствие на Юпитер ще подпомогне растежа на бизнеса след април 2023 г. Първите няколко месеца на 2023 г. обаче не са най-подходящи за разширяване или растеж на бизнеса. Ето защо се препоръчва да вземате информирани решения и да поемате минимални рискове за вашия бизнес през този период.

Здраве

Влиянието на Луната ще подпомогне положително както физическото, така и психическото ви здраве през 2023 г. Въпреки това, психическото ви здраве все още ще се нуждае от допълнително внимание, особено през втората половина на годината, когато нещата няма да вървят според вашия план. В този период може да се наложи да харчите пари, за да правите неща, които харесвате, за да можете да повлияете на психичното си здраве по правилния начин. Това ще ви изпълни с увереност и ще намали тревогите и безпокойството ви.

През първите три месеца на 2023 г. Сатурн ще транзитира през 3-ти до 4-ти дом на Риби, като по този начин ще спомогне за доброто ви здраве. През този период хората, които страдат от здравословни проблеми, също могат да видят някои подобрения.

През и след месец април 2023 г. вашите деца Стрелец може да се сблъскат с някои здравословни проблеми поради отслабващия ефект на Юпитер. Препоръчително е родителите да се грижат добре за децата си през този период. 

Любов

Известно е, че Стрелците не бързат, когато става дума за любовни афери. Въпреки това, тази година може да откриете, че търсите любов повече от всякога, благодарение на силната енергия на Венера. Още от началото на годината ще имате късмета да намерите подходящи хора, с които да се срещате и да споделяте общи неща. Въпреки това, тези, които вече са във връзка, ще действат внимателно, тъй като присъствието на Марс може да предизвика спорове в любовния ви живот. Всъщност шансовете трети човек да повлияе на връзката ви са големи през 2023 г. На всички нива трябва да сте търпеливи, да контролирате гнева си и да не губите спокойствието си.

Ако планирате да предложите брак на някого, първото тримесечие на годината е идеалното време за това. Дори ако искате да разкриете любовната си история на родителите си, изберете втората четвърт, тъй като влиянието на Венера ще гарантира, че те подкрепят вашия избор. Въпреки това, най-доброто време за обвързване на възела би било в края на годината. Семейните двойки, които искат бебе, могат да започнат да планират такова през месец февруари.

Неомъжените Стрелци ще имат желание да намерят някого поради силната енергия на Венера в хороскопа им за 2023 г. Стрелците често смятат, че любовта ги разсейва. Но липсата на партньор, а желанието да го намерите е още по-разсейващо. Следователно може да искате да излезете от черупката си и да потърсите някой, който ви подкрепя както в личните, така и в професионалните ви начинания.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay