Дневен хороскоп за вторник, 15 март 2016

Какво ви предстои?

Дневен хороскоп за вторник, 15 март 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Придавате твърде голяма важност на неща, които изобщо не ви засягат пряко. Това само ви натоварва  и ви кара да се чувствате така, сякаш сте отговорни за чуждите действия. Опитайте се да гледате по-ведро на събитията около себе си.

Телец
Гордеете се с постиженията си, но все се намират хора, които да омаловажат усилията ви и да ви накарат да се чудите дали сте направили всичко по силите си. Не живеете за чуждото мнение - ако вие сте удовлетворени от успехите си, мнението на хората няма значение!

Близнаци
Флиртувате с човек, когото познавате съвсем отскоро, и то без дори да осъзнавате действията си. Мислите, че поведението ви е приятелски настроено, но всъщност от другата страна то е разчитано като откровен флирт. Помислете дали това положение ви устройва.

Рак
Обичате да чувате ласкателни думи по свой адрес и днес ще доловите именно хвалебствия, които ще вдигнат самочувствието ви до небето. Не се самозабравяйте - някои хора обичат да приказват само за да си спечелят благоразположението на другите.

Лъв
Не знаете какво да правите с живота си, накъде да поемете от тук нататък, с какво да се захванете. Днес обаче ще получите недвусмислен знак, който ще ви отведе в правилната посока. Постарайте се да не го пропуснете, забързани в ежедневието.

Дева
Плановете изобщо няма да проработят днес. Въпреки че изпълнявате всичко по график, не стигате до желания ефект. Затова най-добре е да зарежете уговорките и да се захванете със собствените си желания. Ако се занимавате с нещо, което ви доставя удоволствие, ще постигнете много повече и в личен, и в професионален план.

Везни
Доверявате се на човек, който изобщо не мисли за вашето благоденствие. Ако има вариант сами да се справите с пробемите си, най-добре не разчитайте на чужда помощ. Тя може да се окаже лошо решение за бъдещето ви.

Скорпион
Очаквате пристигането в деня ви на човек от миналото. Не знаете как бихте реагирали в момента, в който го видите, но реакцията ви със сигурност ще бъде отражение на чувствата, които изпитвате към него, и които все още не са си отишли.

Стрелец
Нормално е от време на време да се чувствате не на мястото си. В момента се намирате сред хора, които изобщо не се доближават до вашата представа за приятели. Затова си дайте повече време, за да свикнете с обстановката, вместо да се самообвинявате.

Козирог
Сведете харчовете си до минимум. Финансовото ви състояние не е толкова розово, че да си позволявате да пилеете парите си за каквито и да било прищевки. Стегнете се, за да се справите с тази криза.

Водолей
Изпитвате непреодолима тъга, източникът на коята извира от дълбините на душата ви. Не можете да споделите с никого своята болка, защото смятате, че няма човек, който да ви разбере. Огледайте се - той всъщност е по-близо, отколкото предполагате.

Риби
Прекарайте деня в компанията на най-близките си хора. Нищо няма да ви попречи да се радвате на щастливи събития, а усмивката няма да слиза от лицето ви. Осигурете си спокойствие.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay