Според зодията: Как да се отървете от стреса и напрежението?

Как трябва да разпуска всяка зодия

Според зодията: Как да се отървете от стреса и напрежението?

Живеем в много забързан свят, ежедневието ни е твърде динамично, а времето за качествена почивка става все по-малко. Всяка дама мечтае за тишина и спокойствие, за повече сън, за ваканция на някое слънчево място или просто за повече моменти, в които да не бърза и да няма куп ангажименти на главата.

Всички знаем, че зодиакалните знаци оказват голямо влияние върху личността на човека и не е никак чудно, че те могат да ни покажат и кои са най-адекватните начини за почивка за всяка зодия. Чудите се коя е най-добрата опция за вас? Просто вижте какво казва зодията ви по въпроса за стреса и почивката!

Овен
На Овните им е нужен един ден на пълна почивка, за да презаредят. Вземете си почивен ден и се постарайте да не правите абсолютно нищо. Наваксайте с новите епизоди на любимия сериал, прочетете някое списание, но в никакъв случай не се опитвайте да посвършите малко домакинска работа, защото ще се натоварите още повече, вместо да си починете.

Телец
Дамите Телец могат да освободят напрежението чрез някакъв вид мантра. Жените от тази зодия имат навика да се задълбочават прекалено много във всичко и не могат да приемат леко неуспехите. Ето защо е добре да имате някаква мисъл или крилата фраза, която да си повтаряте, когато ви е тежко. "И това ще мине” е отлична мисъл, която да звучи в главата ви.

Близнаци
На Близнаците им е ужасно трудно да изключат мислите си и при тях винаги стресът е огромен и ги завладява. Най-доброто решение е да бъдете активни, за да държите напрежението далеч от себе си. Всякакъв вид физическа дейност и упражнения са добре дошли за вашето разтоварване.

Рак
Момичетата Рак често държат всичките си емоции скрити вътре в себе си и приемат нещата твърде лично. Те натрупват стреса и чувствата вътре в себе си и в един момент избухват, защото не могат да понесат повече. Можете да държите нещата под контрол с помощта на медитация или като полагате доброволчески труд.

Лъв
Лъвовете винаги са нащрек и са готови да се борят, те не се дават лесно на стреса и това е добре, защото им позволява да контролират много по-добре живота си. В същото време това е нож с две остриета, защото стресът все някога изплува на повърхността. Когато усетите, че не се чувствате добре, направете си малко бягство от реалността. Какво по-хубаво от спа почивка?

Дева
Точно като дамите Близнаци, Девите имат навика да мислят твърде много и да искат винаги всичко да бъде перфектно. Можете да си представите до какъв стрес води всичко това. В крайна сметка, колко често постигаме съвършенството? За Девите най-доброто средство за изпускане на парата е писането. Напишете мислите и идеите си на хартия и ще се почувствате по-добре.

Според зодията: Как да се отървете от стреса и напрежението?

Везни
Източникът на стрес за Везните най-често са конфронтациите и чувството за липса на правда. Непсраведливостите ви напрягат, а начинът да се справите с проблемите е да говорите за тях и да се изправите пред човека, който ги създава. Разговорът - това е нещото, което ви дава доза спокойствие и ви помага да изпуснете парата.

Скорпион
Скорпионите са много чувствителни, което означава, че чувствата им могат да бъдат наранени от доста неща и стресът идва много лесно в живота им. Обичате личният ви живот да си бъде личен и се изнервяте много, когато някой има определени очаквания от него. Стресът ще намалее, когато поставите ясни граници за хората около себе си и не допускате всеки до личното си пространство.

Стрелец
Стрелците обичат да бъдат постоянно в движение и обожават, когато имат нещо за вършене. Но този забързан начин на живот може да ви изиграе лоша шега и да ви накара да се чувствате изтощени и изнервени. Ако този момент дойде, най-добре е да се занимавате само с нещата, които наистина обичате, и да прекарвате повече време сред природата, която ще ви дари със спокойствие.

Козирог
Дамите Козирог често си поставят много големи очаквания и прекарват повече време в грижа за чуждите нужди, но не и за своите собствени. Това със сигурност прави живота им много стресов и има моменти, в които им е много трудно. Най-добрият източник за премахване на стреса е да намерите време за повече хобита и за себе си и да правите повече неща, които ви носят щастие.

Водолей
Представителките на тази зодия обичат приключенията и са много умни и ловки. Тяхна лоша черта е, че се раздават прекалено много и поемат повече ангажименти, отколкото биха могли да свършат. Това, естествено, води до много стрес. Най-доброто решение за Водолеите е да опитат да живеят на по-бавни обороти, да си възвърнат контрола над живота и да не дават толкова обещания.

Риби
Рибите обичат да пазят личното си пространство и са особено потайни. Понякога може да бъде доста стресиращо, когато се опитвате да държите нещата настрана от всичко и от всички. За да премахнете поне част от това напрежение, трябва да се отдалечите от хората, които ви натоварват, и да намерите повече време за себе си и за нещата, които ви правят щастливи.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay