Дневен хороскоп за вторник, 17 май 2016

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за вторник, 17 май 2016

Овен
Добрата позция е да се дистанцирате от дебати по нерешимите за момента въпроси, за да не се достига до допълнителни и нежелани конфронтации. Възприятията ви за света са по проницателни и е възможно да уловите сигнали, които ако съумеете да използвате правилно, ще ви дадат голям аванс пред околните.

Телец
Улисани в това да подреждате нещата и да въдворявате ред, забравяте най-важното - хората. Хората са по-важни от мнимия ред. Подреждайте отношенията си, тогава предметите сякаш сами ще си намират местата.

Близнаци
Днес мнозина ще имат възможността да завършат решаването на дела и проблеми от лично естество. Други от зодията са в по-неизгодно положение от гледна точка на възникнали любовни неприятности. Имате шанс да достигнете до отстраняването им, но макар и с намалена  сила, противната тенденция не се изключва.

Рак
Времето, посветено на близките ви ще ви донесе удовлетворение. Добри възможности за решаване на домашни проблеми. Не се поддавайте на апатията. Разчитайте на съветите на ваши близки. Делата, които започнете днес ще завършат с успех. Очаква ви приятна изненада и хубави часове, споделени с любим човек.

Лъв
Най-голямата ви радост инай-голямата ви болка днес ще идват от партньорските връзки. Трудно е понякога да разбереш другия, особено когато има недоизказани неща. По-лесно е, когато сте искрени един с друг. Да понякога боли, но пък е чисто и ясно.

Дева
Хубав ден с прекрасни възможности за реализация на целите, но няма да липсват и разочарования за някои от вас. Започва период на промени в деловото, а за някои и в личното пратньорство. Раздвижването ще е значително! Разгръща се тенденция за смяна местоживеенето – включително и в чужбина.

Везни
Душевното ви равновесие е във възможностите си да се справи с всяко недобро, опитващо се наруши душевната ви хармония. С желание ще се посветите само на приятни занимания, без да се натоварвате излишно. В състояние сте бързо да усвоявате непозната материя. Избягвайте партньори с непредсказуеми намерения.

Скорпион
Проблемът днес ще е в напрежението. Някак отвътре ще ви идва. Решението е в самите вас. И открийте онова, което ви вдъхва вяра и оптимизъм. Винаги има изход, само се издигнете над ситуацията и се опитайте да видите всички малки хубави неща, които пропускате.

Стрелец
Много труден ден, през който може да се засили кризисната ситуация за онези от зодията, които имат лични проблеми. Внимавайте с партньорите от бизнеса. Тук ще има сътресения, които ще продължат около месец и не са изключени много провали. Препоръчително е да не се заемате с проблематични дела.

Козирог
Понякога трудът ви остава недооценен и това ви потиска. С желание сте да изживеете удовлетворение и печалби. Не унивайте, това, което правите ще бъде оценено. Очакванията ви ще се сбъднат и направят по-спокойни, приветливи и устремени. Търсете близостта на също такива хора, за да имате хубав ден.

Водолей
Ще контактувате и ще се учите от хора, които са авторитети в своята област. Това от своя страна ще дава и на вас нов и по-глобален поглед. Хубаво е да намерите време да дадете почивка и на ума. Отдайте се и на сладки приказки с близки хора, това гарантирано ще ви отпусне.

Риби
Започвате деня с ясно изразеното желание какво искате да постигнете и трудно някой ще ви отклони от пътя. Мислите ще ви отведат до решения и конкретни действия, свързани с житейските ви приоритети. Каквото предстои да се случва ще го посрещнете готови и с ясното съзнание, че можете да се справите. 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay