Дневен хороскоп за вторник, 29 октомври 2019 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за вторник, 29 октомври 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Станете рано. Всичко, което свършите сутринта ще отвори нови възможности и шансове за вас. В края на деня ще срещнете някои пречки и затруднения, но няма да са особено сериозни.

Телец

Силен, успешен и творчески ден за вас. Получавате просветление в момент, когато отдавна търсите изход от проблемна ситуация. Доверете се на интуицията си.

Близнаци

Опитайте да приложите в действие идеите, които ви хрумват. Денят е тясно свързан с интуицията, с възможността да се предвидят събития и да се извлекат максимални ползи от действията или бездействието на околните.

Рак

Днес може да спечелите дело, да намерите и закупите имот и да заeмете по-добри служебни позиции. Участвайте в състезания и конкурси. Ще ви върнат дълг, издължете се и вие.

Лъв

Действайте активно, сключете нови договори, уредете срещи с хора, с които ще вървите заедно напред. Ще станете с една идея по-романтични, отвеяни и непрактични.

Дева

Днес излизате с едни гърди напред в конкурентната битка. Направо ще издухате конкурентите. Утрешният ден ще ви донесе заслужени победи и печалби.

Везни

Планирайте бъдещето си днес. Сега е моментът да резервирате места и билети за предстоящата ви почивка. И да се отдадете на планирането на тези прекрасни дни.

Скорпион

Не протакайте сключването на нови договори и старта на нови начинания, за които отдавна се подготвяте. Ако на едно място не потръгне, на друго със сигурност ще извоювате победи, ще постигнете удовлетворяващи и двете страни условия.

Стрелец

Днес имате свобода да действате и избирате така както сте го планирали. Концентрирайте се над преките си задачи и не се отказвайте от целта. Не оставайте нищо неуредено и неизяснено.

Козирог

Ако днес се стегнете и действате адекватно според ситуацията, утре ще се похвалите с пари, победи и постижения. Близо сте до вашата цел, но и други бързат към нея.

Водолей

Днес на пътя ви възниква преграда, която е добре да заобиколите и да продължите напред. Не се съобразявайте с хора и обстоятелства, които ви пречат да реализирате намеренията си.

Риби

Днес ще е един ден, който ще ви вдъхнови. Пътят пред вас се разчиства. Случват се събития, които ще ви помогнат да заемете по-добро място в бизнеса и в обществото.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay