Дневен хороскоп за неделя, 16 декември 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за неделя, 16 декември 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Най-малките неща са тези, които наистина имат значение днес, дори ако сте сигурни, че трябва да обръщате внимание на по-големите неща.

Телец

Днес ще се сблъскате с препятствие, което няма да е трудно да преодолеете, но поне ще ви забави и ще ви накара да обърнете внимание на нещата около вас.

Близнаци

Днес ще се сблъскате с бюрокрацията и с шефовете на някои институции. Просто им дайте всички документи, от които се нуждаят, за да свършите с това по-бързо. 

Рак

Налага ви се да работите или да извършвате някакво действие заедно с друг човек. Трябва да сте в пълна хармония, за да постигнете добри резултати.

Лъв

Обърнете внимание на любовния си живот днес. Уверете се, че вашият любим знае какво изпитвате към него. Днес е подходящ ден да го допуснете още по-близо до себе си.

Дева

Умът ви е в миналото, а не в настоящето. Завладели са ви спомени, свързани с приятели и семейство, но скоро ще се отърсите от тях и всичко ще бъде нормално.

Везни

Започнете нещо ново днес, дори да ви се струва странно или отблъскващо. Това е един от онези дни, в които трябва да съчетавате много неща едновременно.

Скорпион

Днес ще се чувствате предразположени към споделяне. Ще се разкриете напълно пред близките си, а това е истинско щастие за тях.

Стрелец

Днес ще бъде доста добър ден за вас, на фона на последните няколко, които изобщо не бяха добри. Може хубавото нещо, което ще ви се случи да е съвсем дребно, но ще направи деня ви по-хубав.

Козирог

Трябва да бъдете супер уверени днес. Може да няма промяна, но е важно да се сблъскате със страховете си. В никакъв случай не губете надежда. Всичко е възможно!

Водолей

Фактите днес са безпогрешни. Трябва да се занимавате с нещо, което не може да бъде пренебрегнато и трябва да имате много хора на ваша страна.

Риби 

Сега е моментът да изразите себе си, особено плановете и идеите си. Ако нямате такива, бързо се сдобийте и намерете някой, който да ви помогне да ги осъществите.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay