Дневен хороскоп за неделя, 9 октомври 2022 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за неделя, 9 октомври 2022 г.

Овен

Това е един от онези дни, в които ще се разхождате и изведнъж ще чуете уличен артист да свири музика. Изведнъж краката ви започват да се движат и скоро започвате да танцувате. Оказвате се, че се поклащате по останалата част от пътя. Няма да ви отнеме много, за да ви накара да се заровите. След като започнете, може да ви е трудно да спрете. Давай с него!

Телец

Не взимайте неща, които не ви принадлежат, Телец. Вашите проницателни очи са склонни да забелязват неща, които лесно се събират в джоба, въпреки че дълбоко в себе си знаете, че тези неща не са предназначени да бъдат пазени. Въображението ви може да се опита да ви убеди, че е добре да правите такива подли маневри и може да се изкушите. Не се заблуждавайте.

Близнаци

Опитайте се да не мислите твърде много за това, което "трябва" да се случи, Близнаци. Истината е, че нещата не се получават непременно по начина, по който са планирани, така че не разчитайте на нещо, което няма гаранция, че ще се осъществи. Придържайте се към собствения си начин на правене на нещата и се опитайте да не се вкопчвате твърде много в резултатите. Ключът сега е да се насладите на процеса.

Рак

Поливайте растенията си днес и се уверете, че получават достатъчно светлина. Ако нямате никакви растения, възползвайте се от възможността да отидете до разсадника и да изберете няколко за вашия дом или офис. Подхранвайте органичните неща в живота си, за да ви напомнят за собствените ви корени, които са изключително важни за вас в момента. Потънете дълбоко в земята, за да разберете околната среда около вас.

Лъв

Днес ви върви. Не позволявайте на несигурността или плиткото разбиране на други хора по даден проблем да пречат на напредъка ви. Има ясно предимство в начина, по който подхождате към нещата. Чувствайте се свободни да упражнявате волята си върху онези, които се нуждаят от силна насока. Ако сте уверени в отговора, не се притеснявайте да го кажете. Ако хората не харесват начина, по който водите, не е нужно да ви следват.

Дева

Може би се чудите на чие рамо да поплачете, Дева. Обикновено вашето е рамото, което всички останали обичат да използват. Яката на ризата ти вероятно вече е подгизнала, благодарение на всички сълзи, които са пролели върху вас. Вашето състрадание към другите определено е една от най-големите ви силни страни, но имайте предвид факта, че може да бъде и една от най-големите ви слабости.

Везни

Вашите въглени тлеят от известно време и има много дим, изливащ се от почернялата ви жарава, Везни. Добрата новина е, че днес е вероятно да има силен порив на вятъра, действащ като катализатор, който разпалва пламъците. Вие осигурихте топлината и горивото. Липсващият елемент въздух най-накрая идва при вас, така че бъдете подготвени. Огънят е склонен да се нагрява бързо.

Скорпион

Пазете се от големи обещания днес, Скорпион. Това може да е един от онези дни, в които хората са по-склонни да залагат, защото нямат представа как ще се развият нещата. Не се изненадвайте, ако фондовият пазар скочи в резултат на знаците, които хората си представят. За другите ще бъде трудно да устоят, когато хората получат обещания за голяма печалба.

Стрелец

Чувствайте се свободни да пазарувате онлайн за себе си. Докато го правите, можете да изберете някои неща и за други. Вие сте склонни да бъдете в хармония с приятния дух на хората около вас. От друга страна, ако са особено негативни или капризни, не се колебайте просто да отидете другаде. За съжаление, това може да е по-лесно да се каже, отколкото да се направи.

Козирог

Вероятно днес ще гравитирате към онези, които могат да направят шоу и да пренесат въображението ви в далечна земя. Търсете това качество в другите, вместо да се обръщате към телевизора, за да задоволите тази нужда. Ако не внимавате, може да се окажете на дивана цял ден, без да говорите с никого. Обърнете внимание, че реалният живот е много по-обогатяващ от всичко, което може да дойде по ефира.

Водолей

Свържете се с тези, които ви дърпат нагоре и насърчавайте фантазиите си днес, вместо да се занимавате с онези, които се опитват да ви свалят към реалността, Водолей. Имате нужда да блестите по-ярко от обикновено и няма причина това желание да не бъде изпълнено. Всичко ще върви чудесно за вас, стига да се присъедините към възхитителни хора и благородни каузи, така че давайте.

Риби

Вероятно сега сте на ръба да завършите някакъв основен ход. Първата ви реакция може да бъде да седите в уединение, докато се борите с плюсовете и минусите на всяка част от ситуацията. Опитайте се да не претоварвате главата си с много подробности. Вижте общата картина. Може би ще намерите отговора, който търсите, по време на разходка. През това време можете да изчистите главата си от ненужна бъркотия.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay