Дневен хороскоп за петък, 14 август 2020г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за петък, 14 август 2020г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Ще има развитие във вашия любовен живот днес, дори да не го усетите веднага. Ако сте сами, скоро ще срещнете точния човек за вас. Ако пък вече имате човек до себе си, съвсем скоро ще го видите в нова светлина. 

Телец

Очаквайте всичко и всички да ви дразнят днес. Хората са малко по- дразнещи днес, по някаква причина. Опитайте да си мълчите повече днес, за да не се получават ненужни скандали. Това не означава да не изказвате мнението си, просто бъдете по-внимателни. 

Близнаци

Днес ще срещнете много нови и различни хора. Дръжте очите си отворени и бъдете готови за всички тези различни хора, защото в един момент може да се окаже, че ви е много трудно да се справите с това. 

Рак

Днес сте много по-мъдри и философски настроени от обикновено. Днешният ден е много подходящ да помислите какво ще се случи по-нататък и да направите някакви планове. Вашата енергия ви позволява да се справите по най-добрия начин. 

Лъв

Днес трябва да направите всичко възможно да бъдете в крак с отговорностите си, защото напоследък сте излезли извън графика. Ще бъдете много изтощени в края на деня, но пък ще ви бъде по-лесно в бъдеще. 

Дева

Нямате нищо против промяната на обстоятелствата, но всъщност може да сте много доволни от начина, по който се случват нещата. Ще се почувствате необичайно консервативни, но това няма да продължи дълго. 

Везни

Днес имате повече, отколкото искате - което е изключително необичайно за вас! Очаквайте най-малко една основна пречка за проявлението, тъй като всичко е тръгнало на криво днес за вас. Очакват ви по-добри моменти, не се притеснявайте. 

Скорпион

Вашата положителна енергия прави живота по-забавен за хората около вас. Ако включите още няколко души- приятели и познати в забавлението, трябва да спечелите някои бонус точки. 

Стрелец

Може да се наложи да скриете желанията си от други хора днес. Вие сте много честни и откровени личности, но понякога това много ви пречи. Има неща, които не бива да бъдат казвани и хора, на които не бива да бъде казвано нищо. 

Козирог

Материалните неща са много по-привлекателни за вас в момента, което обаче не означава, че се отдалечавате от духовността си. Това просто означава, че пазаруването и колекционирането са много по-интересни.

Водолей

Въпреки че се чувствате малко нуждаещи се днес, трябва да откриете, че можете да превърнете загрижеността си в невероятно представяне или изкуство - ако това е, което искате да направите. Всички това трябва да е положително за вас.

Риби

Обърнете внимание на семейните въпроси - те са по-близо до повърхността и ще ви бъде малко по-лесно да се справите с тях. Вашата собствена енергия е най-добре изразходвана за слушане и поглъщане на нова информация, затова я използвайте правилно.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay