Дневен хороскоп за петък, 8 януари 2016

Какво предстои в последния работен ден от седмицата?

Дневен хороскоп за петък, 8 януари 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Денят за вас няма да бъде особено успешен, защото няма да успявате да се справите с елементарни задачи на работното си място. Концентрацията не е възможна, разсеяни сте и там ви е грешката. През утрешния ден ще наваксате.

Телец
Не трябва да злоупотребявате със свободата, която вашата половинка ви дава. Тя е признак за огромно доверие към вас, което, веднъж загубено, няма да може да бъде възстановено.

Близнаци
Храните надежда за осъществяване на план, в който само вие виждате полза. Въпреки че никой не разчита на вашата идея, е напълно възможно да се окаже, че тя е наистина добра. Работете по превръщането ѝ в реалност и не се отказвайте.

Рак
Време е да сверите часовника си. Все още живеете в миналото заедно със събитията, които някога са ви донесли много щастие и радост. Така настоящето остава на заден план и пропускате ценни мигове, унесени в мисли за отминалите времена.

Лъв
Вие сте победители във всяка битка, с която животът ви сблъска. От днес ще започнете разрешаването на проблем, който ще отнеме голяма част от времето и енергията ви, но в края на краищата ще успеете да надвиете.

Дева
Хвърляте усилията си на вятъра, тъй като се борите за кауза, която всъщност изобщо не ви интересува. Правите го единствено за слава, но това изобщо не е типично поведение за вас. Довършете работата си докрай, но не повтарайте тази грешка.

Везни
Способни сте да полетите, но трябва сами да дадете тласък на мечтите си. Ако не започнете да се трудите за тяхното осъществяване, няма кой да го направи вместо вас. А в съкровените ви желания се крие реална възможност за огромен успех.

Скорпион
Денят за вас ще бъде радостен, защото имате възможност да се видите с любими хора, които не сте срещали от дълго време. Не пренебрегвайте никого и обърнете заслуженото внимание на всеки един от тях.

Стрелец
Хората ви познават като силно инатлив човек, който не приема друга гледна точка освен своята. Вашата душа обаче е по-ранима, отколкото околните предполагат и днес неволно ще им разкриете тази истина.

Козирог
Славите се с веселата си натура и ораторските си способности, които постоянно ви печелят нови приятелства. Днес обаче именно тези две ваши качества ще се превърнат в тема номер едно за зложелателите ви. Не им обръщайте внимание и продължете по пътя си.

Водолей
Организирани сте и ще успеете да изпълните всяка задача в службата днес. Дори някой да се опита да саботира работата ви, пъкленият му план няма да сработи. Изградили сте си страхотна схема и я следвате неотказно.

Риби
Затрупани сте с много ангажименти, които няма кой друг да свърши. Мобилизирайте се, за да се справите с работата още в следобедните часове на деня и да прекарате вечерта в заслужена почивка.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay