Визия според зодията: Риби

Жената Риби е една голяма загадка

Визия според зодията: Риби

Миналата седмица поговорихме за отличителния стил на дамите Водолей, а днес дойде ред и на последните представителки на зодиака, а именно на Рибите. Жените от тази зодия са много загадъчни и имат силна притегателна сила. Мъжете често са запленени от тях още от пръв поглед, за което помага и невероятният им стил, който съчетава доза женственост, нотка елегантност и щипка сексапил.

Модата никога не е била приоритет за Рибите, но дамите от тази зодия се справят отлично със своята визия без помощта на каквито и да е модни тенденции. Те имат вроден усет за това кое е красиво и кое не и знаят много добре как да подчертаят по правилния начин това, което имат.

Стил

Визия според зодията: Риби

Жената Риби често се поддава на капризите си и действа по този начин, когато решава как да се облече. Рибите обичат да правят впечатление и да бъдат център на вниманието, но правят всичко с много премереност и такт. Начинът им на обличане кара хората да се обръщат след тях и да им се възхищават.

Стилът им определено излъчва женственост и известна доза фаталност. Рибите са романтични души и много рядко ще ви видите облечени небрежно. Те обичат да са по-кокетни и да се чувствам добре в кожата си.

Визия

Визия според зодията: Риби

Често можете да видите Рибите облечени в поли и рокли. Те чудесно си пасват с романтичната им и женствена страна. Дамите от тази зодия умеят да съчетаят тези дрехи с почти всичко и винаги изглеждат стилно с тях - и в ежедневието, и за специални поводи.


Представителките на тази зодия обичат романтиката и емоциите, но са и от малкото жени, които без проблем могат да носят изцяло черен или изцяло бял тоалет. Това е нещо като тяхна запазена марка - да координират всичките си дрехи по цвят и да се облекат в един тон. Изглежда много красиво и стилно!

Визия според зодията: Риби

Рибите обожават аксесоарите и имат чувството,  че никога не са им достатъчни. Гривни, обеци, колиета - колкото повече, толкова по-добре. За тях са важни детайлите и посланията, които носят бижутата.

Визия според зодията: Риби

Що се отнася до обувките, Рибите са любители на комфорта и носят само обувки, които са им удобни и са сигурни, че могат издържат цял ден на тях. Харесват платформите, защото правят вида им елегантен, но удобството се запазва.

Визия според зодията: Риби

За да следите и другите материали от рубриката ни "Визия според зодията", станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!




23 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay