Дневен хороскоп за понеделник 24 ноември 2014

Как ще стартира вашата седмица...

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite във Facebook!

Овен
Седмицата започва обещаващо за вас, стига обаче да не се претоварвате със задачи, които няма как да изпълните едновременно и качествено, и в срок. Преценете добре способностите си и не се "изхвърляйте".

Телец
Въпреки че е едва първият ден от седмицата, се чувствате някак унили и определено не сте в най-добрата си форма. Затова не се претоварвайте, а се занимавайте само с най-неотложното.

Близнаци
Помнете, че не всичко е работа. Особено в дни като днешния, когато звездите ви съветват да се посветите на близките си хора и да им отдадете заслуженото внимание.

Рак
Днес сте в стихията си, що се отнася до работния фронт. Добрата новина е, че звездите обещават усилията ви да бъдат подобаващо оценени.

Лъв
Добре е днес да бъдете малко по-сдържани и обрани в изказванията си. В крайна сметка вашето мнение не е меродавно, а и има риск да засегнете човек, който иначе много държи на вас и мнението ви.

Дева
Погрижете се за душевния си комфорт като обърнете специално внимание на дома и близките си. Нека те се почувстват специални и ценени, за да ви отвърнат със същото.

Везни
Звездите съветват днес да бъдете особено внимателни, що се отнася до поемане на рискове и взимане на сериозни решения. Ако ситуацията не е спешна, отложете важните ангажиментите за утре.

Скорпион
Никак не се чувствате адекватно на работното си място, но ще трябва да стиснете зъби и да поработите здраво. Добрата новина е, че този период съвсем скоро ще отмине.

Стрелец
Посветете деня на равносметка за отминалите важни случки в живота ви и се замислете дали посоката, в която сте тръгнали, всъщност е правилната.

Козирог
До такава степен сте се вглъбили в себе си и собствените си проблеми, че забравяте за околните, които също имат свои драми. Звездите съветват да бъдете малко по-отворени към останалите.

Водолей
Днес работата ви върви с такава лекота, че направо не може да повярвате как проблемите от изминалата седмица сякаш като с магическа пръчица са се стопили и изчезнали.

Риби
Въпреки че денят не започва по най-приятния за вас начин, следобедните и вечерните му часове обещават да върнат усмивката на лицето ви. 

4 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay