Дневен хороскоп за понеделник, 25 ноември 2019 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за понеделник, 25 ноември 2019 г.

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Трудно ще понасяте намесата във вашите дела, дори и на най-близките ви. Сигурно на моменти ще сте склонни да действате така, както сте решили - за добро или зло. 

Телец

Наблегнете на физическата привлекателност и чара си, а не на праволинейността на работното място. Ако проявите и свойственото си чувство за хумор в определени ситуации, придружено и с чувството за хармония, е ясно, че ще успявате лесно.

Близнаци

Натовареността ви ще изостри сетивата ви и ще затрудни общуването с околните. Не позволявайте на емоциите да определят отношението ви към каквото и да било. 

Рак

Особено успешен ще бъде понеделник за тези, които се занимават с търговия. Не давайте обаче външен израз на радостта си, бъдете по-сдържани от околните и не давайте израз на чувството, че сте по-щастливи от тях.

Лъв

В началото на работния ден ще получите шанс да изявите възможностите си. Трябва само да проявите повече прозорливост, да го усетите и използвате - ще имате успех. 

Дева

Ще получите доста приятни новини за добро парично възнаграждение или неочаквани доходи. Всичките ви дела ще вървят чудесно и ще се справяте без проблеми.

Везни

Започвате доста неща с непредвидим край - необичайни връзки и нестандартни партньорства. Всички опити на близките ви да ви вразумят ще бъдат неуспешни. 

Скорпион

Дръжте ума си винаги включен, но не прибягвайте към скрити ходове. Предпочитайте откритото обсъждане на проблемите, за да изведете от кризата отношенията си с някои хора. 

Стрелец

С добронамереното си отношение към проблемите на другите привличате вниманието на хора, имащи високо място в социалния и политическия живот. Това ще ви донесе привилегии и предимства, от които може да се възползвате. 

Козирог

В името на по-доброто си бъдеще ще търсите най-добрите решения както в професионален, така и в личен план. Имате шансове да получите нещата, към които се стремите. 

Водолей

Проблемите, които сте считали за трудно решими, ще останат в миналото. С постиженията си ще привличате погледите на другите върху собствената си личност. 

Риби 

През днешния ден имате много големи шансове да успеете, но не трябва да се заемате с най-лесната задача, а да се отдадете на занимания, които ви харесват, и на работа, която вършите с удоволствие.

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay