Дневен хороскоп за понеделник, 30 май 2016

Какво ви очаква?

Дневен хороскоп за понеделник, 30 май 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Добър ден за срещи, разговори и всякакви комуникации. Работата ще ви спори и няма да чувствате никакво напрежение, дори ще вършите всичко с голямо удоволствие. Вечерта също се очертава приятна, защото ви очаква хубава изненада.

Телец
Отпуснете съзнанието си и си позволете да се порадвате на нещата от живота. Така може да ви се случи онова необикновено нещо, за което тайно си мечтаете. Разбира се, трябва и да се потрудите малко за него, нищо не идва съвсем наготово.

Близнаци
И днес няма да имате настроение за работа, а няма кой да ви отмени. Ще трябва да свършите всичките си задачи без чужда помощ и без да се оплаквате, защото не сте чак толкова затрупани. Вечерта ще имате време за пълноценна почивка.

Рак
Отново ще ви вълнуват най-вече работните ви задължения, но всъщност трябва да помислите малко повече за себе си и вашите собствени желания и потребности. Прекарайте вечерта с любим човек, това ще ви зареди положително.

Лъв
Куп новини ще пристигат за вас една след друга. Някои ще бъдат не чак толкова добри, но други ще ви зарадват истински и ще ви държат в приятна еуфория през целия ден. Запазете доброто си настроение и за вечерта.

Дева
Днес може да чувствате известно напрежение, но е от многото задачи, които сте си поставили. Така или иначе ще се справите блестящо, защо се тормозите за несъществени неща. Изхвърлете лошото си настроение и погледнете по-бодро света.

Везни
Идеален ден за учене на ценни уроци, които ще са извор на мъдрост за цял живот. Ще попаднете в доста поучителна ситуация или ще разговаряте с човек, който ще ви отвори очите за много важни неща.

Скорпион
Чудесен ден за уреждане на стари сметки и приключване на дела и взаимоотношения, които ви тормозят от дълго време. Готови сте да отворите нова страница в живота си и днес е денят на новото и чисто начало.

Стрелец
Денят ще премине неусетно, защото ще бъде изпълнен с шеги и закачки. Всички около вас са в добро настроение и ще ви заразят без никакъв проблем. Не се съпротивлявайте на всеобщото оживление, а се впуснете в приключението.

Козирог
Денят започва малко по-нервно и напрегнато от обичайното, но следобед обстановката ще се успокои и няма да има какво да ви тормози психически. Това е добре, защото наистина имате нужда да помислите спокойно над даден въпрос.

Водолей
Не сте настроени на работна вълна, защото в съзнанието ви се промъкват неканени мисли и гости. Това не е непременно лошо, защото това витаене в облаците ви носи положителни емоции, но все пак трябва да се стегнете поне малко.

Риби
Денят ще бъде доста динамичен и изпълнен със събития, околните ще оценят вашия професионализъм и трудът ви със сигурност няма да остане незабелязан. Няма да останете незабелязани и от някой, който има жив интерес към вас.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay