Визия според зодията: Козирог

Какви са отличителните характеристики във визията на дамите, родени в края на декември и половината от месец януари?

Визия според зодията: Козирог

В рубриката "Визия според зодията” всяка седмица обръщаме специално внимание на един от зодиакалните знаци и по-точно - на неговото влияние върху стила на жената. Досега се запознахме с отличителните черти във визията на първите девет зодии, като последни бяха удостоени с внимание дамите зодия Стрелец. Днес е ред на представителките на знака Козирог.

Козирозите са честолюбиви, те винаги имат желание да вървят напред и никога не се обръщат назад. Амбициозни са и не се задоволяват с това, което животът им предлага, а се стараят да си извоюват всичко, което желаят да притежават. Гордостта и суетата са едни от отличителните им качества.

Стил
Стилът на дамите Козирог е прост, но не обикновен, а по-скоро изчистен. В същото време визията им е и много изтънчена. Обичат да се издокарват, като го правят със стил, но ако една дреха не е удобна, тя просто няма да бъде облечена. За представителките на тази зодия стил е равнозначен на понятието за комфорт.

Обичат да съчетават строги и изчистени елементи с по-нетрадиционни щрихи, с които поставят акцент върху силната си и изградена личност. Тоалетът на жената Козирог изглежда безупречно и в същото време така, сякаш не е отнел на притежателката си много време, за да го постигне. Това е така именно защото тя се чувства удобно в дрехите си.

Визия

Визия според зодията: Козирог

За дамите Козирог не е никак необичайно да бъдат забелязани с тоалет в една цветова гама. Класика, която, за да не бъде прекалено скучна, те разнообразяват с непривичен елемент - например обувки в крещящ цвят или странна форма.

Визия според зодията: Козирог

Най-стилни и красиви дамите, които са носителки на тази зодия, се чувстват в изпитаната комбинация "скини дънки, боти и палто”. И, отново, винаги добавят интересен щрих към това познато съчетание. Той може да се крие в аксесоарите или пък дори в косите…

Визия според зодията: Козирог

Освен всичко останало, Козирозите обичат да носят една и съща дреха по различни начини. Така винаги са различни и то без да притежават "пръскащ се по шевовете” гардероб.

Визия според зодията: Козирог

Що се отнася до аксесоарите, жената Козирог не залага на много от тях в един тоалет. Тъй като, както вече споменахме, те са отличителният елемент в облеклото, е достатъчно само един вид, за да им помогне да блеснат. Например обеци, но без колие или пък дамска чанта, но не и шал. Не и едновременно.

За да следите останалите материали от рубриката "Визия според зодията", станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

9 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay