Дневен хороскоп за сряда, 29 август 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за сряда, 29 август 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днешният ден е посветен на творчеството, но нещата ще станат много странни и объркващи по-късно през деня. Ще се нуждаете от малко повече пространство за себе си и няма нищо лошо в това да помолите околните да ви дадат пространство. 

Телец

Вземете колкото се може повече тази сутрин, защото енергията ви може да започне да изчезва по-късно. В такива моменти напредъкът е най-труден, затова се възползвайте максимално от това, което имате. 

Близнаци

Време е да направите основно почистване на гардероб или гараж или друго разхвърляно помещение. Вашата велика енергия ще ви помогне да преживеете много тази сутрин и вечерта ще се насочите към по-големи проекти. 

Рак

Започнете да работите с нови идеи, защото старите вече не работят във ваша полза. По-късно почти със сигурност усилията ви ще се сринат. След това нещата ще се подредят, така че не се отчайвайте. 

Лъв

Днес всичко ще се върти около парите, поне докато сте загрижени за това. Умът ви не винаги е в материалния свят, но засега е добра идея да разсъждавате за финансите си и да се подготвяте за бъдещето. 

Дева

Въпреки че се чувствате доста добре за вашата позиция в сравнение с останалите, по-късно през деня ще ви се иска да сте били на тяхното място. Запомнете, че винаги златната среда е най-доброто решение. 

Везни

Днес е един от онези дни, в които трябва да се справите с не много адекватни хора. След като подредите мислите си и съставите план за действие, ще откриете, че има място за вдъхновение. 

Скорпион

Днес в съзнанието ви ще се въртят икономически въпроси, въпреки че всичко ще стане ясно по-късно през деня. Всъщност, може да бъдете помолени за съвети, свързани с пари от млад приятел или роднина. 

Стрелец

Хората със сигурност ще искат да ви чуят тази сутрин, затова бъдете готови да заявите своето мнение и да отстоявате своята позиция. По-късно през деня, нещата ще започнат да стават странни. 

Козирог

Днес ще влязат нови хора в живота ви и ще откриете, че някой от тях ще промени мнението ви за нещо голямо. Очаквайте да преживеете малко объркване тази вечер. Положете усилия и нещата ще се подредят. 

Водолей

Тази сутрин ви предстои спор с най-близкия ви човек, но това не означава, че целият ден ще бъде негативен. Всъщност, в някакъв момент следобяд, ще осъзнаете, че можете да се справите с почти всеки проблем. 

Риби 

Чувствате се доста консервативни в момента и това няма нищо общо с политиката. Просто се противопоставяте на промяната по начин, който може да изпадне в противоречие с хората около вас. 

 
0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay