Дневен хороскоп за събота, 14 юни 2014

Какво ви очаква през почивния ден?

Дневен хороскоп за събота, 14 юни 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook! А сега е време да разберете какво са ви отредили звездите днес...

Овен
Мислите мащабно днес, а другите може да не ви разберат напълно. Това не е ваш проблем, така че не се безпокойте за това колко време ще им е нужно, за да наваксат с идеите ви.

Телец
Финансови проблеми ще ви натъжат дотолкова, че може да се наложи да избягате за малко от всичко. Няма нищо лошо или срамно в това, стига да се поучите от преживяното. 

Близнаци
Близък приятел или колега се нуждае от вниманието ви днес, така че дайте му го. Може да отнеме от времето ви за важен проект, но скоро ще се заемете с работата си с удвоени сили. 

Рак
Вашата отдаденост да помагате на другите е за възхищение и точно сега някой човек или кауза се нуждаят от уменията ви. Постарайте се да им помогнете по възможно най-добрия начин. 

Лъв
Любовният ви живот ще усети сериозен тласък нагоре, така че фокусирайте се върху правилния човек. Може да се наложи да промените графика си, за да се отдадете на импровизиран любовен фестивал. 

Дева
Искате нещата да се случват по-бързо, но отлично знаете, че ако ги насилите, ефектът ще е отрицателен. Опитайте се да се посъветвате с близките ви, за да видите дали се движите в правилната посока. 

Везни
Вашата скъпоценна личност е на показ сега. Убедете се, че ще кажете на близките ви това, което искат да чуят. Денят е добър в почти всяко отношение, което означава, че ще продължите да се усмихвате без усилие. 

Скорпион
Импулсивно решение ще ви струва повече, отколкото предполагате, но не е катастрофално. Понякога се нуждаете просто да хвърлите заровете и да видите какво ще се случи. Днес е един от дните, които ще помните дълго. 

Стрелец
Ваш добър приятел се нуждае от помощ, но е прекалено горделив, за да помоли.  Стойте близо до него и вижте дали ще разберете за какво става въпрос. Може да успеете да решите проблемите му, без да се налага той да се чувства неудобно. 

Козирог
Трябва да се убедите, че ще се справите с днешните проблеми и проекти колкото се може по-скоро, защото иначе ще позволите на своята енергия да се похаби напразно. Не позволявайте това да се случи! 

Водолей
Днешният ден е важен – той може да доведе до отварянето на много врати и сериозни промени. Всичко е за добро, макар че на пръв поглед не изглежда така. Впуснете се в това, което ви се изпречва на пътя. 

Риби
Понякога знаете точно какво искате или поне какво ще се случи. Днес правилната енергия ще ви помогне да различите истината от лъжата и да използвате това правилно. Бъдещето ви зависи от това. 

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 14.06.2014|14:01
да старая се да помагам на другите,само че напоследък взе да е неоценено.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay