Дневен хороскоп за събота, 23.07.2016 г.

Вижте как ще протече денят Ви днес

Дневен хороскоп за събота, 23.07.2016 г.

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес околните около Вас ще се радват на доброто Ви раположение на духа. Ще имате нужда да се изявяват и да поемете нещата в  свои ръце. 

Телец

Внимавайте с тона и думите си днес, тъй като близките Ви може да го приемат прекалено лично и да се обидят. Днес се очаква приятна среща с човек, който не сте виждали от дълго време.

Близнаци

Насладете се на почивката си активно. Възможни са приятни изненади от човека до Вас. Любовта Ви се възобновява и възкръсва за нов живот.

Рак

Денят ще бъде изпълнен с екстремни приключения. Ще разберете нещо, което дълго са крили от Вас и това ще Ви разстрои за момент. Не поволявайте да развалят прекрасния Ви ден!

Лъв

Днес като че ли всичко върви наобратно. Нещата, които казвате и вършите, се възприемат тотално различчно от хората. Добре е да си дадете почивка, защото сте преуморени.

Дева

Ще бъде спокоен и хармоничен за Вас ден! Днес е моментът, в който е хубаво да се замислите за бъдещето си. В последно време се носите по течението, но е време да започнете да разсъждавате малко повече за смисъла на дните си.

Везни

В делата ви се намесват хора с влияние, които са Ви антипатични и не се разбирате с тях. Ядосвате се, защото не можете да контролирате нещата. 

Скорпион

Емоциите Ви завладяват. Превъзбудени сте. Внимавайте, защото има риск това да се отрази на здравословното Ви състояние.

Стрелец

Днес ще прекарате един страхотен ден с близък човек за Вас, възможно е да е и от семейството, с който напоследък сте се били раздалечили. Очертават се много приятни емоции.

Козирог

Днес сте много изнервени и нетърпеливи. Възможно е да си го изкарате на човека до Вас, който ще се разстрои от това.

Водолей

Днес ще сте нетърпеливи и нервни. Всичко ще Ви дразни. Денят не е подходящ за пътувания.

Риби

Днес ще имате много обожатели. Ще бъдете като магнит за другите. Вероятно е необвързаните да започнат нова връзка днес, която има щастлив развой.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay