Стил според астрологията: Как се обличат представителите на различните зодии?

Кои са отличителните модни елементи на всяка зодия?

Стил според астрологията: Как се обличат представителите на различните зодии?

Задаването на въпроса "Каква е вашата зодия?" не е случайно. Нашият зодиакален знак говори много за същността ни, за начина на мислене, действие, любимите ни храни, дори и дрехите, които избираме. Едни харесват женствени рокли, други спортни дрехи или официално облекло. Вашата зодия може да даде отговори за избора ви на дреха. Независимо дали сте земя, огън, въздух или вода вие имате ваш стил, съобщават от yaza.

Овен
Вие сте много творческа личност. Имате индивидуален стил и не се страхувате да го покажете. Първото нещо, което се забелязва във вашия стил е цветът. Обичате всички нюанси на червеното. Жените обичат тесни дрехи и високи токчета, а мъжете ризи с дънки.

Телец 
Жените от тази зодия обичат удобни дрехи. Това е първото нещо, което търсят когато пазаруват. И мъжете и жените предпочитат прост стил, но го комбинират с детайли и аксесоари. Любимите цветове са розово и синьо.

Близнаци
Всичко в облеклото на Близнаците показва тяхното моментно настроение. Предпочитат едноцветни дрехи – или изцяло бели или изцяло черни.

Рак
Раците предпочитат дрехи от естествени материали. Те държат на стила и класата. Любите им цветове са кафяво и всички нюанси на зеленото. Често се обличат в ленени блузи, ризи, панталони и рокли.

Лъв
Ако вашата зодия е Лъв, тогава вие сте човек, който приема всяко предизвикателство. Лъвовете обичат да показват това, което имат, особено представителите на силния пол. Смело комбинират жълто, оранжево и лилаво в един тоалет.

Дева
Те избират дрехите си рационално. Определено са хора на изкуството и избират дрехи с орнаменти. Те биха облекли тиранти или риза с народни шевици.

Везни
Дамите и господата предпочитат строго корпоративния стил и често ще ги видите в бизнес облекло дори и извън работно време. Предпочитаните цветове са тъмно синьо и черно.

Скорпион
Скорпионите приличат на лъвовете по начина на обличане. Предпочитат ярки цветове и смели комбинации от материи.

Стрелец
Стрелците рядко се разделят с дрехите си и обновяват гардероба си много по-рядко от другите зодии, но за сметка на това пазят дрехите изключително добре. Предпочитат ретро стил в тъмни цветове.

Козирог
Обличат се по-пищно. Дантела и бродерия за дамите и лъскави материи за господата. Обичат да привличат погледи върху себе си.

Водолей
Те носят всичко, което ги прави щастливи. Смело комбинират цветни дрехи и не се страхуват да експериментират.

Риби
Те са романтични натури. Обличат се във "френски стил" и излъчват спокойствие и романтика. Дамите ще видите с дълги, разкроени поли, а господата с каскет. 

3 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay