Дневен хороскоп за събота, 23 май 2020г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 23 май 2020г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес се отдалечете от хората, защото в противен случай може да развалите отношенията си с някого. Стойте настрана и обмислете следващото си действие.

Телец

Трябва да се свържете с най-дълбоките части на ума си, да разкриете най-съкровените си желания и мечти. Случайностите ще допринесат за успеха ви.

Близнаци

Направете някаква изненада или мил жест днес. Близките ви заслужават да ги зарадвате. Имате голямо количество положителна енергия днес, споделете я!

Рак

Вземете водеща роля в някакъв проект на работното място или у дома. Нагласата ви днес е перфектна за това. Днес искрите могат да доведат до пожари!

Лъв

Опитайте да се потопите в социални дейности днес. Не се натоварвайте прекалено. Вашата енергия е подходяща за работа в екип и ще се срещнете с правилните хора.

Дева

Денят е подходящ за ново начало и за сериозни промени. Старите неща трябва да приемат нова форма. В края на деня се отдайте на релакс.

Везни

Нещата може да изглеждат доста трудни напоследък. Просто продължавайте напред, ако искате да се справите добре. Някой иска да ви каже нещо, но му е трудно да го направи.

Скорпион

Изминалата седмица беше натоварена за вас. Не спирайте да се трудите, но внимавайте да не прекалите. Хубаво е, че се стараете, но трябва да е в рамките на нормалното.  

Стрелец

Не е нужно да се отклонявате от рутината си, за да се забавлявате. Би трябвало да можете да се забавлявате, дори когато извършвате ежедневните си задължения.

Козирог

Мозъкът ви е най-силното оръжие. Умът ви е по-остър от всякога. Прекарайте време с колегите си или с приятелите си днес. Ще ви се отрази добре.

Водолей

По-трудно ви е от всякога да разберете половинката и децата си. Но не се притеснявайте, няма някакъв сериозен проблем. Предразположете ги да говорят повече с вас.

Риби 

Говорете! Така хората ще са много по-склонни да се съгласят с вас и да приемат вашите предложения. Приятели, колеги, роднини- всички са податливи.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay