Дневен хороскоп за събота, 30 май 2020г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 30 май 2020г.

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Ще имате поводи за черногледство, но не оставяйте това чувство да ви води. Потърсете утеха на нечие приятелско рамо. Не изпадайте в самосъжаление и не подхранвайте чувството си за вина.

Телец

Днес ще имате доста неща за уреждане. Преди обяд гледайте да ограничите разходите си и работете повече. Следобеда отделете за телефонни обаждания и уреждане на срещи, това ще ви зареди с добро настроение.

Близнаци

Днес ще има доста неща за доизкусуряване и за подреждане и те ще чакат само вас. Хубаво е да имате план, за да не се загубите в подробностите. Може да помолите някой за помощ, не бива да се срамувате, няма как да свършите всичко.

Рак

Днес е ден, в който трябва да поработите върху себе си. Опитайте се да бъдете честни, погледнете се обективно, без да се осъждате и да си давате оценки. Просто наблюдавайте и мислете и нещата сами ще се наместят.

Лъв

Ден на променливи настроения, но и нараснала увереност в собствените сили. Днес ще е малко по-нервен ден от вчера, но пък ще получите добри финансови новини. Вечерта прекарайте в приятна компания и не мислете за работата.

Дева

Ден за радост и любов, за игри и забавления. Усмихвайте се повече!. Направете от приятното полезно и обратното. Ако не се получава, просто променете гледната си точка и всичко ще стане по-хубаво. 

Везни

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни. Ще го постигнете с голяма лекота и някой специален човек ще ви обърне внимание. Преди обяд не давайте ухо на слуховете, които се носят, само ще разстроите, а това ще повлияе зле.

Скорпион

Преди обяд ще сте още под въздействието на вчерашни впечатления, но след това ще ви напомнят, че имате доста задачи. Не се дразнете от лошото отношение към вас, може би някои хора не са прекарали вечерта си приятно като вас.

Стрелец

Днес ще има новости, които ще насочат усилията ви в конкретна посока и няма да се разочаровате. От друга страна са възможни недоразумения в семейството, заради които е добре да преразгледате поведението си и да внимавате какво говорите.

Козирог

Днес до обяд ще ви е малко напрегнато. Следобедът ще можете по-бодро да се заемете с нещата си. Не преглеждайте набързо кореспонденцията си, отделете повече време, може би в някое писмо се крие нещо важно.

Водолей

Ден за планиране и действие с размах. Отърсете се от ограничаващите модели, именно те са тези ,които ви спират да се движите напред. Мислете мащабно, гледайте няколко крачки напред, разгърнете потенциала си.

Риби 

До обяд - въпроси за решаване, но след обяд можете да си отдъхнете и да помислите с кого бихте могли да прекарате най-приятно вечерта. Служебните ангажименти вече ще имат по-нереално измерение и ще можете да ги оставите за по-творчески времена.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay