Дневен хороскоп за събота, 9 януари 2021 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 9 януари 2021 г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес е ден, в който ще се чувствате в страхотна форма, най-вече за срещи с приятели и дори за някое парти. Ще ви се иска да покажете на другите, че ги обичате. Не се колебайте и го направете - ще бъдете приятно изненадани от реакциите.

Телец

Днес трябва да внимавате какво споделяте и на кого. Някои неща са прекалено лични и не бива да стават публично достояние. Бъдете по-дискретни, защото иначе рискувате да си навлечете нечий гняв, а и никога не знаете колко недоброжелатели има около вас.

Близнаци

Не си позволявайте да кривнете от правия път, защото после ще ви е трудно да се върнете на него. Днес ще срещнете доста изкушения, внимавайте, защото вие обичате да им се поддавате. Днес ви трябва по-твърда воля от обикновено.

Рак

Днес няма да можете напълно да контролирате сложна ситуация, макар че отстрани изглежда точно обратно. Умеете да прикривате емоциите си, но днес може и да не успеете. Ще ви се наложи да потърсите странична помощ, за да се справите с всичко.

Лъв

Хората ще ви търсят за съвет и подкрепа в момент, в който самите вие имате нужда от здрава и силна опора, защото имате чувството, че всичко се разпада и нищо не става както искате. Помощта ще дойде, но трябва да преглътнете гордостта си.

Дева

Днес търпението ви може да бъде подложено на сериозно изпитание и е възможно причината за страданията ви да се крие в познати и близки. Най-доброто, което може да направите, е да дишате дълбоко и да бъдете по-малко емоционални.

Везни

Ще се чувствате подведени от нечии думи и чувствата ви ще бъдат наранени. Не унивайте и недейте да се самосъжалявате. Прекалено доверчиви сте и това е огромен минус, който трябва да опитате да поправите.

Скорпион

Днес ще пожънете плодовете на собственото си невнимание. Да смекчите последствията за нещо, което вече е свършен факт, е невъзможно, но поне можете да си извлечете поука и да не повтаряте грешките отново.

Стрелец

Днешният ден е посветен на труд у дома, което няма да ви вдъхновява особено много, но е необходимо зло. Вечерта е запазена за по-приятни емоции и срещи с хора, с които имате да си кажете много неща.

Козирог

Най-сетне ще получите възможност за възмездие. Доброто ще се върне обратно при вас и ще се радвате, че сте извършили добро дело в миналото. Продължавайте да бъдете все така позитивни и ви очакват още приятни изненади.

Водолей

Днес се вслушвайте по-внимателно в онова, което ви говорят другите, и се опитайте да си признаете, че грешите - поне пред себе си. Няма никаква доблест в ината и трябва да сте го разбрали доста отдавна. Бъдете по-смирени.

Риби 

Отворете сърцето си за романтични настроения и няма да ви се наложи да чакате дълго. Има човек в живота ви, който само чака покана, за да нахлуе и да го преобърне - позволете му и няма да съжалявате.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay