Годишен хороскоп за 2020 година за ВСИЧКИ зодии

Годишен хороскоп за 2020 година за ВСИЧКИ зодии

2020 г. ще бъде година, в която всички зодиакални знаци ще могат да поставят ново начало, както в личния си живот, така и във финансов аспект.

Според годишния хороскоп, някои от нас ще се съсредоточат върху забавленията, удоволствията и хобитата, докато други ще използват своето творчество, амбиция и увереност, за да постигнат много успехи.

2020 ще бъде изключително важна година, защото поставя началото на нова ера: съединението между Юпитер и Сатурн поставя началото на нов 20-годишен цикъл.

Тази връзка ще повлияе главно на водните знаци (Рак, Скорпион и Риби).

Овен

Хороскопът за Овен за 2020 година разкрива, че новата година ще роди голяма доза ентусиазъм и личен и професионален успех. Ще откриете, че тази следваща година ще е далеч по-активна и ориентирана към целите, Овни, и всички негативни емоции, които ви тормозят, ще изчезнат.

Прочетете целия хороскоп ТУК 

Телец

Според вашия хороскоп за 2020 година, това ще бъде една много изграждаща година. Усилията, които ще положите и сте полагали до сега ще имат видими ефекти в живота ви.

Телец е земен знак и се управлява от планетата Венера, точно както зодиакалните знаци Козирог и Дева.

Прочетете целия хороскоп ТУК 

Близнаци

Близнаци е третият зодиакален знак и се управлява от планетата Венера. Това е въздушен знак, също като Везни и Водолей.

Според вашия хороскоп за 2020 г. вие навлизате в период, в който трябва да изградите живота си, Близнаци, така че използвайте тази година, за да постигнете всичко, което наистина искате в живота си, и обърнете внимание на това как да сбъднете най-големите си мечти.

Прочетете целия хороскоп ТУК

Рак

Най-представителната област за този знак през новата година е кариерата и професията. Изминалите събития ще ви принудят да работите все повече и повече и да развивате кариерата си.

През 2020 г. Сатурн носи ограничения на Рака в изразяването на онези дълбоки и трайни чувства, които бележат живота на човек - тези, свързани със семейството, страната, традициите и дългогодишните спомени от детството.

Прочетете целия хороскоп ТУК 

Лъв

Внимавайте, особено през март-май и август-септември 2020 г.: тези периоди са много предизвикателни за Лъвовете и са с високо ниво на риск. От друга страна Сатурн ще бъде хармонично свързан с Уран, което означава, че любовта на Лъвовете ще бъде силно стимулирана. 

Новите идеи ще ви донесат много пари, Лъвове!  

Прочетете целия хороскоп ТУК

Дева

Хороскопът за 2020 за Дева показва, че ви предстои година, която ще донесе напредък в кариерата и лични придобивки. Може да става въпрос за къща, наследство или много важна печалба, която Девите чакат отдавна. Ще съсредоточите вниманието си върху семейния живот. Сега е моментът да направите някаква промяна, свързана с дома- замяна за по-голямо жилище, ново обзавеждане или поне предекориране. 

През тази година и семейството ви ще се увеличи, което ще доведе и до промяна в мисленето ви. 

Независимо от проблемите, с които ще се сблъскате, ще започнете да умеете да разрешавате конфликти и ще се справите с проблеми, които са ви се стрували невъзможни за разрешаване. 

Прочетете целия хороскоп ТУК

Везни

Добре дошла, 2020! Добре дошла, щастлива година! Новата година започва с празнична атмосфера след бурната 2019 година, която възстановява жизнената сила на Везните и ги призовава да се съсредоточат повече върху своите желания и своите хобита. По този начин, с нова визия за нещата и живота като цяло, 2020 г. е годината на връзките за Везните. И когато казваме взаимоотношения, имаме предвид всички видове отношения: професионални, приятелство, семейство, любов, колаборация и т.н.

Прочетете целия хороскоп ТУК

Скорпион

Скорпионът (роден между 24 октомври и 22 ноември) е воден знак и се управлява от Марс и Плутон. Според вашия хороскоп, 2020 г. е година за голям растеж, Скорпиони, и голяма част от това, което ще пожънете, като успехи, идва от усилията, положени в миналото.

Прочетете целия хороскоп ТУК 
Стрелец

Според вашия хороскоп за 2020 г., през годината в живота ви ще настъпят много промени, Стрелци, и ще получите шанс да промените начина, по който възприемате света и начина, по който светът възприема вас. 

Прочетете целия хороскоп ТУК
Козирог

Годината, в която ще бъдете напълно фокусирани в това, да създадете света, който желаете.
Прочетете целия хороскоп ТУК

Водолей

Според хороскопа за 2020 г., с цялата енергия във вашия знак, Водолеи, тази година обещава да бъде по-енергична, отколкото миналата година. 2020 г. е щастлива година, година на промени към по-добро. Ще намерите мир, хармония и щастие. Въпреки че обикновено сте скитници, не искате да се вкопчвате в хора или места дълго време и не се установявате лесно, тази година ще преминете през някои значителни промени, които ще ви изведат от вашата зона на комфорт. 

Прочетете целия хороскоп ТУК 
Риби  

Риби (родените между 20 февруари и 20 март) е дванадесетият астрологичен знак от зодиака, управлява се от Нептун и е воден знак.

Според вашия хороскоп за 2020 година изобилието за вас през тази година ще бъде в отношенията, които можете да създадете

Прочетете целия хороскоп ТУК 


Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!



 


2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay