Дневен хороскоп за четвъртък, 10 декември 2015

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 10 декември 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Денят за вас ще бъде изпълнен с ангажименти. Колкото и да се опитвате да избягате от тях, те все ви застигат и не ви дават мира. Вместо да се спотайвате, най-добре свършете работата си, за да си осигурите спокойствие.

Телец
По принцип не сте особено романтични, но днес ще направите мил жест, който ще трогне вашата половинка. Човекът до вас няма да скрие изненадата си и усмивката върху лицето му ще ви покаже, че е нужно да предприемате такива действия по-често.

Близнаци
Организирани сте, но днес нищо няма да се случва по план. Стриктният ви график е разбит на пух и прах от независещи от вас обстоятелства, които провалят всяко ваше намерение. Не се притеснявайте - утре също е ден и ще можете да изпълните всичко, което е останало несвършено днес.

Рак
В рамките на деня ще ви развълнува телефонно обаждане, което, въпреки че сте очаквали, успява да предизвика силни емоции във вас. Породените от него чувства ще поддържат приповдигнатото ви поведение през целия ден.

Лъв
Нетърпеливи сте и искате всяка идея, която се породи в ума ви, да бъде осъществявана на момента. Някои планове обаче изискват внимателно планиране, затова недейте да се впускате с главата напред, без да сте се подсигурили с резервен вариант в случай на неуспех.

Дева
Работата ви напоследък е толкова много, че не ви остава никакво време за отдих и почивка, камо ли за срещи с приятели. Обяснете на близките си каква е причината за отсъствието ви, защото е вероятно те да си го обясняват по друг начин и да се чувстват обидени.

Везни
Прекалено крайни сте в изразяването на гледната си точка и се стараете да я наложите на колкото се може повече хора. Това не е правилно, защото всеки е свободен да разсъждава от различна от вашата позиция.

Скорпион
Липсват ви близките ви, от които за момента сте далеч. Днес тази мисъл ще ви натъжи и ще бъдете потиснати през целия ден. Не се притеснявайте, с наближаването на празниците ще успеете всички да се съберете отново.

Стрелец
Криете се зад стените на изградената от самите вас стена и не допускате никого отвъд нея. Страните от хората и живеете в свой собствен свят, което ви докарва социална изолация и нерядко самота. Опитайте да промените това, като си осигурите нови запознанства.

Козирог
Отчаяни сте и не знаете какво да направите, за да помогнете на човек, когото обичате, да се справи с болката, която изпитва. Необходимо е просто да бъдете до него, няма какво повече да предприемете.

Водолей
Денят ще бъде скучен и еднообразен. Времето върви толкова бавно, че се чудите кога най-сетне ще приключи този дълъг работен ден. След неговото приключване ви се налага да си останете вкъщи и това допълнително ви потиска.

Риби
Любознателността ви ще ви отведе на места, на които не сте и предполагали, че някога ще отидете. Отваря ви се възможност за преживяване, което се случва веднъж в живота. Постарайте се да не го пропуснете.

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay