Дневен хороскоп за четвъртък, 12 май 2016

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 12 май 2016

Овен
С разумни действия, без излишни емоции и вълнения, ще се справите с възникващите проблеми днес. Авторитетът ви и опитът, който имате ще са решаващи при избора на партньори в предстоящ проект, така, че мястото ви е осигурено.

Телец
Радостни новини ще подобрят настроението ви и повишат желанието ви за развлечения. Вижте се с приятели, разпуснете, сега имате нужда от това, защото достатъчно дълго време пренебрегвахте себе си.

Близнаци
Мобилизирайте се и действайте на високи обороти за да осъществите плановете си. Ако се почувствате засегнати от нечие поведение потърсете причините за това. Дайте си сметка за собствените си постъпки и променете отношението си към онези, които неоснователно сте наранили.

Рак
Всеки има право на собствено мнение, не натрапвайте своето на никого, за да избегнете конфликти. Хубаво е по-често да слушате вътрешния си глас, той никога не ви е подвеждал, няма да го направи и сега.

Лъв
Не се предоверявайте днес за да избегнете финансови загуби. Бъдете по-резервирани към хора, които искат заем. Предпазливостта обаче е излишна при интимните авантюри, които предприемате. Бъдете дръзки, успехът е ваш.

Дева
За изпълнението на срочна задача ще ускорите работата си, инициирайки срещи и предоговаряне на част от условията по нея. Това ще обнадежди очакванията ви, но и натовари с повече отговорности и напрежение.

Везни
Напрежението ви идва в повече напоследък, а това е крайно нездравословно, за това си наложете да мислите и за по-приятни неща. Има с кого да ги споделите - обърнете се към любимите хора, те винаги знаят как да ви успокоят.

Скорпион
Бъдете по-наблюдателни и осъзнати за случващите се неща около вас. Понякога е по-важно да имате ясна представа за това какво искате, а не просто да искате заради самото искане. Опитайте се да живеете с това, което вече имате.

Стрелец
Денят носи нерви, но те са по-скоро колоритен отенък на творчески търсения, а не са сблъсъци за надделяване в двубой. При някои е възможно да се стигне до по-наситена размяна на остри слова, но това няма да доведе до негативно развитие на взаимоотношенията.

Козирог
Ще продължите да работите по започнати проекти и допълнителни ангажименти, подпомагащи бюджета ви. Времето е подходящо за вашата активност, възползвайте се максимално. Освободете се от излишните емоции, запазете мисълта си спокойна и пъргава.

Водолей
Денят е благодатен за делови контакти и за преговори. Ще има и нервни моменти, които ще напрегнат мнозина от родените в знака, но ще намерите разрешението им. Стенете по-внимателни в общуването си и ще внесете спокойствие в ежедневието си.

Риби
Работата ще ви спори и ще ви остане време за други, приятни занимания. В живота ви ще се появи личност, или ще преоткриете такава, която ще внесе настроение и желание за промяна. Отдайте се на тези приятни вълнения и бъдете себе си.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay